Snap
  • Mama
  • Gezond

My travel to health!

Mijn weg naar gezondheid en afvallen is nog niet gestaakt hoor, ik ben gewoon even op zoek naar een beter alternatief!

En beter nog; die heb ik gevonden ook! Ik weet namelijk precies hoe ik af moet vallen hoor, weet precies wat ik daarvoor moet doen of laten, maar jeetje.. wat moeilijk! Zodra vrijdag aan komt waaien, ben ik helemaal in mijn weekend modus. Helemaal niks gepland, maar dat eten zal toch moeten gebeuren. Prak ik iets in elkaar met veel groente, maar wel met pasta, dan blijf ik opscheppen tot ik niet meer kan. Het snacken!? Ik weet dat ik het makkelijk kan laten, maar het is allemaal zo verleidelijk. Daarom besloot ik dat er een 'heftigere' ommedraai moest komen. Ik moest iets als in de trant van een eetschema hebben. Waar mijn porties aangegeven zijn en waarvan ik weet; meer mag niet.

En tadada! Ik ben er uit, ik heb mijn nieuwe dieet gevonden. Na lang zoeken, dingen met elkaar af te wegen en recensies te zoeken, voelde dit als degene die me het beste ligt. Al dagen ben ik het boek aan het lezen en de afgelopen dagen ben ik dan ook bezig geweest met het boodschappenlijstje. Vandaag heb ik het meeste in huis gehaald en vanaf maandag ga ik er aan beginnen. Er staat voor zaterdag namelijk al maanden een bbq gepland en zondag ga ik met mijn zussen high tea'en, ook al lang afgesproken. Ergens mijn afscheid van het slechte eten denk ik maar even. Ik vind het super spannend, maar voel me er ergens heel goed bij. Er staan work-outs in, tips en tricks en wat ik mag eten bij een eventuele honger. En het is geworden;
KILLERBODY van Fajah Lourens. 

Nou zal ik eerlijk zeggen; ik hoef er zeker niet afgetraind uit te zien. Het gaat mij er puur om dat ik wat meer zelfvertrouwen krijg, dat ik blij ben met hetgeen ik in de spiegel zie en ik ook mijn andere hobby kan combineren. Een mooie jurk voor mezelf in elkaar steken bijvoorbeeld, iets wat ik echt niet doe op dit moment. Vind het sonde van mijn tijd, durf het toch niet aan te doen ivm. mijn gewicht. 

Ik heb er een goed gevoel over en ga dan ook maandag met goede moed beginnen aan dit boek! :)

7 jaar geleden

Bedankt! Super goed, mijn knop is om denk ik zo! :) Gisteren ochtend gewogen en -2,1 in 1 week, heel blij!

7 jaar geleden

Heel veel succes! Hoe gaat het tot nog toe?

7 jaar geleden

Ja het is een goede lijdraad zo'n boek, maar ik bedoelde meer.....ga er niet over in zitten als het niet zo snel gaat.....elk lichaam is anders en bij sommige duurt het wat langer, zolang je consequent bent erin en positief erin staat (heel belangrijk ) komt het wel goed, en zoals je vast wel weet, is het een lifestyle verandering die je gaat maken. U go girl!

7 jaar geleden

Nee daar ben ik inderdaad ook over na aan het denken geweest. Zodra ik maar afval en me straks lekker voel! Daarna probeer ik zeker op de goede manier door te gaan, dat is misschien nog wel het lastigste. Bedankt voor je lieve berichtje! :)