{{ message.message }}
{{ button.text }}

My favorite DIY projects

Ik ben fan van Pinterest. Pinterest staat vol met Do It Yourself (DIY) projecten en soms besluit ik iets leuks na te maken.

Afbeelding blog 'My favorite DIY projects'

Dit gaat helaas vaker fout dan goed. Ik heb dan ook al vaak 'Nailed it' projecten gehad. Nailed it staat voor een mislukt na maak project. 

Gelukkig gaat het soms ook goed en weet ik langzamerhand steeds beter te filteren welk DIY project een succes ervaring kan worden en welke niet.

Hieronder wil ik mijn top 5 favoriete DIY projecten laten zien.

1. Op nummer één staat absoluut ons geweldige koffietafeltje

Van vier houten fietsenkratjes hebben we een koffietafel gemaakt. Ik heb de kratjes besteld, geschuurd en gelakt. Mijn vriend heeft de houten plank en wieltjes voor eronder geregeld en hem in elkaar geschroefd. We krijgen hier nog regelmatig complimenten over. Echt een super succes!

Hier ons voorbeeld en hieronder onze versie ervan.

koffietafel_1452886529.jpg

2. Op twee staat ons tv-meubel

Nadat ons koffietafeltje een succes was durfden we nog wel een project aan. Dit keer was hij een stuk simpeler maar net zo leuk. Vier blokken (bij het voorbeeld zijn cement blokken gebruikt, wij hebben er een iets andere twist aan gegeven) en twee planken, deze stapelen en klaar is kees. Een kind kan de was doen.

Hier het voorbeeld en hieronder onze versie ervan.

IMG_2929_1452886567.JPG

3. 1e verjaardagsposter van Nino

Hier het voorbeeld en hieronder zie je wat ik ervan gemaakt heb met gebrek aan fotobewerkingsprogramma's.

nino1jaar_1452886181.jpg

4. Ijsballonnen

Op drie staan de ijsballonnen die ik met de kleuters gemaakt heb. Je vult een ballon met water en kleurstof. Je legt ze buiten om te bevriezen, zorg dus wel dat het vriest anders werkt het natuurlijk niet, en knip als ze bevroren zijn de ballon eraf.

Het ziet er zo mooi uit. Hier het voorbeeld en hieronder de versie die ik met de kinderen gemaakt heb.

ijsballonnen_1452886477.jpg

5. Notitie boekje 'written in the stars'

Oké, het voorbeeld is nog echt wel iets mooier. Maar dit komt vooral omdat zij een dikkere stift gebruikt hebben. Hier het voorbeeld hieronder zie je de foto van mijn boekje.

IMG_2927_1452886364.JPG

Zijn jullie ook zo gek op DIY projectjes? Nog tips voor leuke 'must do' DIY projecten?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je