{{ message.message }}
{{ button.text }}

murphy's law actief?

gebeurd mij weer hoor zucht

Afbeelding blog 'murphy's law actief?' Achtergrond blur afbeelding

Daar gingen we, een vriendin van me met haar zoon van 3, en ik met mijn jongens, naar een speelplaatsje om ze lekker te laten rennen enz. Alles ging goed, 3 uur lang, maar op gegeven moment warden beide jongens het beu en begonnen te ruzien... dus tijd om te gaan maar dan...

Ik had de baby in een draagdoek, en toen ik opstond viel de fopspeen op de grond.

Ik ga door mijn knieen om het op te rapen, ging iets te ver naar beneden, en toen ik dus weer omhoog wilde komen begaven mijn knieen het en viel ik. Om te voorkomen dat ik voorover viel, en op mijn baby zou vallen heb ik op de 1 of andere manier de val kunnen wenden zodat ik achterover viel ipv vooruit... gelukkig was de baby ongedeerd, en ik stond weer op met de hulp van mijn vriendin...

Toen keken we naar mijn hand, die vreselijk veel pijn begon te doen, en die zag er gigantisch opgezet uit...

ijs erop gedaan, hielp de pijn niet dus maar 10 voor 5 naar de huisarts geraced die om 5 uur zou sluiten.

Net op het nippertje gehaald en naar de Eerste Hulp gestuurd in het ziekenhuis voor foto's. Na 5 uur daar wachten en fotos te maken, terwijl mijn man naar huis was met de kleintjes en mijn vriendin thuis had afgezet, blijkt mijn pols in 2 plaatsen gebroken te zijn.

Heb ik weer... hele arm tot elleboog in het gips, kan mijn baby niet optillen of verzorgen, en borstvoeding is al helemaal niet meer te doen...en hij legde net weer uit zichzelf aan :(

Volgens mij is Murphy's Wet op toepassing bij mij...alles wat maar fout kan gaan, gaat fout!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je