Snap
  • Mama
  • Nieuws

Mooiste Valentijn ooit

Valentijn. Commercieel gedoe en slimme marketing! Eenmaal doe ik er aan mee, deze Valentijn kan niet beter.

Exact twee weken geleden om deze tijd was ik voorzien van een ruggenprik en driekwart met de ontsluiting. Een paar uur later gaf ik mijn aller machtigste krachten om de geboorte van ons wondertje tot een feit te brengen.
Donna weet het goed te timen, eerst op exact de uitgerekende datum geboren worden en vervolgens op Valentijnsdag twee weken jong zijn. 

Valentijnsdag. Mij pakt het niet, het doet me weinig. Commercieel gedoe en gestuntel. De marketing speelt er slim op in. Kassa! Voor mij gelden de rode hartjes en liefdesbetuigingen het hele jaar, 365 dagen per jaar. Maar dit jaar, deze Valentijn, voelt het allemaal net even anders. Nog steeds heb ik geen euro uitgegeven aan het commercieel gestuntel en heb manlief net zo lief als elke dag maar de komst van Donna zorgt ervoor dat ik me vandaag extra verliefd voel. Dubbel, driedubbel verliefd. 

Valentijnsdag met ons kleine wondertje in mijn handen. Dat is alle reden tot smelten. Vandaag is Donna ook nog eens twee weken jong. Het is twee weken geleden dat ik bevallen ben. Zo wordt Valentijnsdag vandaag toch nog ineens betekenisvol. 

De rustieke zondag hebben we met fijne momenten gevuld. Donna heeft ons vannacht 5,5 uur achter elkaar laten slapen, een Valentijn cadeautje op zich ;-). In de ochtend een warme douche met papa, knuffeltijd met mama, knuffeltijd met papa, onverwachts samen met mama in slaap vallen, wiegen met papa en nu heerlijk een paar uurtjes slapen in haar wieg tot de volgende voeding. 

Alsof Donna weet dat het vandaag Valentijnsdag is; ze knuffelt veel, wilt graag in mijn en onze armen liggen en valt zoetjes in slaap. Tot twee keer toe heb ik een paar uur met haar in mijn armen gezeten en zijn we samen in slaap gevallen. Wat een puur gevoel. Wat een rijkdom. Een heerlijke zondag, Valentijnsdag 2016. 

8 jaar geleden

Gefeliciteerd Naomi! Lekker genieten van de kleine meid :-)

8 jaar geleden

Héérlijk! Vanaf de geboorte van je kind lijkt alles intenser te voelen.. Stiekem word je er een grotere softy van dan je ooit gedacht zou hebben! Gefeliciteerd met jullie dochtertje!

8 jaar geleden

Wat fijn en wat een super lieve foto! 2 weken alweer! Waar blijft de tijd... (zwijmel)

8 jaar geleden

Gefeliciteerd. Wat zijn jullie mooi!