{{ message.message }}
{{ button.text }}

Money sucks

Daar ga ik dan, mijn eerste blog. Mijn kindje slaapt lekker dus even de rust om hiermee bezig te gaan. Nog geen idee of dit iets voor mij is maar we gaan het gewoon proberen!

Afbeelding blog 'Money sucks' Achtergrond blur afbeelding

Poeh, dit is wel iets lastiger van verwacht.. een blog beginnen.
afgelopen maand heeft ons leven een drastische verandering meegemaakt, het zat er al wel een tijdje aan te komen maar nu de beslissing is genomen staat alles bij mij op losse schroeven.
Gek eigenlijk, dat je dacht je leven aardig op de rit te hebben. Ik ben getrouwd en heb een ontzettend mooi zoontje van 1 jaar (mamaliefde 😉) maar na het maken van de beslissing om de schuldhulpverlening in te gaan weet ik het allemaal niet meer.

misschien is een klein beetje tekst en uitleg wel fijn.
Ik ben 24 jaar oud en nu 1,5 jaar getrouwd met mijn man P.
ongeveer 4 jaar geleden is P. een vofje begonnen met een oud collega, dit liep allemaal heel goed tot er onenigheid kwam tussen die 2 ,ong. 2 jaar geleden, en P. er mee wilde stoppen. Destijds was ik zwanger dus wat meer vastigheid leek mij wel fijn.
Wij dachten goede afspraken gemaakt te hebben en hadden ondanks de onenigheid onderling nog wel het idee dat voormalig compagnon te vertrouwen was.

Niets bleek minder waar.

Dom, dom, dom en ontzettend naïef van ons..

Inmiddels is ons duidelijk hoe hoog de schuld is (😭) en dat voormalig compagnon hier geen cent aan mee gaat betalen, meneer is met de noorderzon vertrokken.

Na een ander half jaar ontzettend aangekloot te hebben op financieel gebied. Betalingregeling hier, deurwaarder daar etc. hebben wij afgelopen maand besloten in de vrijwillige schuldhulp verlening te gaan, vrijdag hebben wij ons intake gesprek...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je