{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mommy's planking challange, week #2

#3 WAT IS DIT ZWAAAAR! Maar we houden vol, jemig!

Afbeelding blog 'Mommy's planking challange, week #2' Achtergrond blur afbeelding

Mommy's planking challange!

Zoals jullie mischien al hadden gelezen in afgelopen blogs, doen we de planking challange! Ook is mijn vakantie voorbij en ben ik weer 3 dagen per week aan het werk.

The planking challange is ontstaan in mijn vakantie natuurlijk maar nu het leven weer iets drukker is, is het moeilijker vol te houden! Dan ben je de hele ochtend met de kids/huis bezig geweest, sta je vervolgens 6 uur hard te werken, kom je thuis DOOD MOE! Moet je ook nog eens gaan planken pffff.. 

We zitten zoals je kunt zien nu al dik over één minuut, en OMG, dat is echt zwaar! Toen ik mijn schemaatje maakte dacht ik dat ik het nog rustig aan deed.. 3 minuten planken na 1 maand.. 

Pfff.. Dit is echt zwaar, ik snap het daarom ook dat mensen afhaken, wat een marteling!

Hier netjes mijn lijstje, ingevuld :)

PicsArt_01-19-09.02.34_1453191742.jpg

Ik heb één dag overgeslagen, shame on me!! Maar dubbel ingehaald :) 

Gisteren ook extra buikspier oefeningen gedaan! Super Mommyyy! 

Ik weet niet of het komt door de oefeningen of dat het in mijn hoofd zit maar mijn buik ziet er al strakker uit.. Ook snack ik veeeeel minder! De oefeningen voelen (achteraf!) tenminste super goed!

Water challenge

Ik ben nu gewend aan meer drinken en meer naar de wc gaan. Mijn lichaam spoelt nu sowieso beter door en dat voelt gezonder! 

Voor de water challenge moest ik elke ochtend wel crème op mijn gezicht smeren tegen de droogte. Maar nu kan ik het om de dag doen. Het is een kleine verbetering maar het is iets :)

Buiten water tel ik nu ook (verse!) vruchten sappen, dat is ook gezond. Want I <3 water, maar het wordt zooooo saai! Frisdrank drink ik toch nooit dus dat hoefde ik niet af te bouwen, maar eigenlijk moeten de vruchtensappen uit consentraat er wel nog uit.. 

Minder snacken gaat tegen mijn verwachtingen wel goed! Als ik zin heb in iets lekkers, pak ik gewoon water uit de koelkast en dan is mijn trek gestild! 

Who's still in? :D

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je