{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mommy's KDV zenuwen

Het is rond! Vanaf 1 maart gaan de kids naar het KDV! Ze zijn er klaar voor! Maar ik weet niet of ik dat ook ben..

Afbeelding blog 'Mommy's KDV zenuwen '

Ik ben echt super blij dat de kids nu eindelijk naar het KDV kunnen! Er kwam eindelijk geld voor vrij en ze kunnen nu in plaats van 2 dagen, 3 dagen gaan! Ik kan nu een extra dag gaan werken. Waadoor er nóg meer geld binnen komt! En mijn bazin kan lekker zonder zorge om de zaak met zwangerschaps verlof. Alles valt op zijn plekje. Happy, happy, happy!! Maar dan.. Komt ook opeens het besef dat de kids:

  • Nu veel vaker met andere kindjes kunnen gaan spelen. Dat is leuk!! Maar dat betekend dat ze vast ook sneller virusjes krijgen en/of doorgeven. 
  • Dat vooral Meneertje beter MOET gaan leren delen! Dat is ook top!! Maar hij is zo koppig en op het moment zo'n drama trapper als hij niet krijgt wat hij wil.. 
  • Met andere leiding gevende in aanraking komen. OMG, als ze zich maar gedragen!!
  • Vriendjes krijgen?! Dat hoop ik zo voor ze! Vooral voor Meneer. Mevrouw daar denk ik nog iets te klein voor. 
  • Als ze maar geen ruzie krijgen of zelf ruzie trappen. Niet schoppen, niet slaan, niet gooien! PLEASEEE!!

Zoals je kunt zien vind ik het super leuk maar ook echt MEGA eng. Ik had niet gedacht dat ik het zo eng zou vinden.. Dit voelt echt als het eerste stapje, mama zijnde, in je kind loslaten. Je geeft de zorg voor je kind toch uit handen. 

Mega spannend en eng.. 

Ik wou dat het al 1 maart was!!

Oh oh, mede mama's.. Hoe voelde jullie je? Hebben jullie tips voor mij!!?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je