Snap
  • Mama

Mommy's first day off

De tweede wendag op het KDV vandaag is een feit. Mijn vriend is op werk en ik.. Ben de hele dag alleen thuis, Wauw..

Vanochtend werden we vroeg wakker, Papa was al van huis en aan het werk. Ochtend ritueel van fles en cracker, daarna bad was klaar en de Kids zagen er picco bello uit. Ready to play!! 

'Gaan we met de kindjes spelen, Daaf?' Nee!! 'Echt wel!! Dat is super leuk toch?!' 

De jassen worden aangetrokken, Mevrouw word in de Maxi gezet en daar gaan we hoor, 8 trappen naar beneden. Sjouw, sjouw, sjouw! Kids in de bolderkar en lopen maar, Mommy!! 

Onderweg heb ik nog drie keer hetzelfde gesprekje met Meneertje. Ik betrap mezelf erop dat in nog steeds zenuwachtig ben en ik wil het niet op hem projecteren dus stop met praten. We spreken af dat hij een mooie tekening voor me gaat maken :) 'Papa ook?' 'Ja, voor Papa mag je ook een tekening maken.' 'Nicole ook?' 'Ja, voor Nicole ook!' 

Daar zijn we dan! Ik breng Nicole naar haar groep 'De Schildpadden'. Huilen natuurlijk, snel weg gaan, dan stopt ze vast sneller met huilen! Dan breng ik Meneer naar 'De Ijsberen' en hier hetzelfde ritueel.

Ik loop de hekken door, het zonnetje in, zonder kids, zonder vriendlief die thuis op me wacht, geen werk vandaag en niet echt verplichtingen.. Wauw.. Mijn eerste VRIJE DAG in zo'n 3 jaar. Wat ga ik doen?!

Alles wat ik normaal doe op een dag is weggevallen!

Ik loop naar huis en stop onder weg bij de AH en koop een pot Ben&Jerry Choclate Fudge Brownie ijs. Die ga ik helemaal alleen op eten!

Het is op, ik heb het koud. Dekentje over me heen op de bank!! Tv aan, niemand waarvoor ik iets moet doen, of maken, niemand waarvoor ik moet zorgen. Het huis is redelijk netjes dus ik ga niks aan het huis doen vandaag, mijn moeder heeft me dat gistere ook verboden, haha!

Dit WIL ik gaan doen vandaag:

  • Admin bijwerken en KDV formulieren invullen.
  • Aan school werken.
  • Aan mijn boek werken.
  • Selfie's maken, hahaha!
  • Mijn nagels lakken.
  • Zingen voor de spiegel.
  • Naar de winkel om nieuwe wierook te kopen :)
  • Slapen!!!

Dit GA ik doen vandaag:

  • Niks

:)

8 jaar geleden

Aaah thanks! Het niks doen is goed gelukt :D. Voel me een beetje lui maar ik ga nu wel in actie komen, over een uurtje ga ik de kids weer halen zoooo benieuwd hoe ze het hebben gehad!!

8 jaar geleden

leuke foto trouwens!

8 jaar geleden

Nou je bent in ieder geval snel klaar met jeschema voor vandaag! ;) Lekker genieten! :D

8 jaar geleden

haha gelijk heb je!!