Snap
  • Mama
  • Gezond

Mommy's Crunch&Squat Challange

Mommy's planking challange is bijna ten einde! De laatste week is aangebroken! Deze Mommy is vast besloten door te gaan, met iets anders :)

Mommy's planking challange is bijna ten einde, godzijdank! Deze laatste week is killing! Ik zit nu bijna op de 3 minuten en ik ben blij als deze week voorbij is.. Eerst wilde ik gewoon door gaan met planken na deze challange maar 2,5 minuut is duidelijk mijn aller uiterste. Ik ga wel kei hard doorzetten deze week om telkens tot de 3 minuten te komen maar dan alleen nog om de challange netjes af te sluiten. 3 minuten is HELL, onmenselijk, zou illegaal moeten zijn, haha! De laatste update over Mommy's planking challange mag je dan ook eind van deze week verwachten!!

Ik ben vast op het net gaan zoeken welke challanges ik nog meer op mijn naam wil kunnen zetten! Ik besloten dat het er 2 worden. Ja 2! Dat kan ik heus wel, hoop ik.. Ahh vast wel! 

The CRUCH challange

Hier mee bedoel ik dus NIET: Eet zoveel chocolade Cruch repen als je maar kan. Ook bedoel ik NIET: Kapn' Crunch jummy jummy cereal. Of: Ben&Jerry's Chocolat Pepermint Crunch, Coffee Toffee Bar Crunch ice cream (OMG!!).. NEEEE!! 

Ik bedoel de buikspier crunch.. Dat klinkt echt duizend keer minder lekker maar het buikje word er nóg strakker van! Doeii, after labor belly!!

Zeker niet om op te scheppen!! Maar ik denk dat alleen deze challange me te makkelijk af zou gaan. Vroeger (ja, ik weet dat dat vroeger was en dat ik nu oud en slap ben.. Haha!), deed ik er vaak wel 100-500 per dag, op mijn vooropleiding tot Matroos bij de Marine (die ik overgens niet hem afgemaakt, snik snik). DUSSS, pakken we er gewoon een tweede challange bij! Namelijk de..

The SQUAT challange

Ik denk dat ik niet de enige Mommy ben als ik zeg dat mijn bil even wat strakker moet. Al helemaal met de zomer die er weer aankomt! En word hij dat niet, ook goed! Dan troost ik mezelf met het feit dat hij nu een maand minder uitzakt, haha. Nee hoor grapje, ik overdrijf :) 

Ik heb echt weer super veel zin in deze nieuwe challanges!! Mijn schemaatje is weer gemaakt en ik begin morge al!! Oops..

Voel je vrij om mee te doen en dit schema over te nemen!! Ik zal jullie weer wekelijks updaten, hihi! DOE OOK MEE!!

8 jaar geleden

Jaa, ga je ook voor de mooi beach bum?! Hier heb ik wel het gevoel dat het net even iets mooier/steviger aan het worden is... En het planking verhaal komt me ook bekend voor, wat een kwelling pff maar goed bezig en succes met je nieuwe uitdagingen!

8 jaar geleden

Ja toch! Lekker voor de zomer! En ookal gebeurt er niks en val je niet af, lekker boeiend! Je voelt je hier echt wel beter door! Veel plezier op vakantieee!! :D

8 jaar geleden

you go girl! Misschien moet ik ook maar weer eens zoiets gaan doen... Zeker met onze aanstaande zonvakantie :O

8 jaar geleden

Ja ik ben afgevallen en mijn buik is iets strakker, nog lang niet hoe ik het hebben wil hoor. Dat duurt vast nog een paar maanden. En het is ook een combi van de challange, minder snacken en bijna alleen maar water drinken!