{{ message.message }}
{{ button.text }}

MOMMYS👶🏻

Samen lachen om ons leed

Afbeelding blog 'MOMMYS👶🏻' Achtergrond blur afbeelding

Het moederschap heeft mij al veel moois gebracht, maar laat ik beginnen met iets wat ik niet verwacht had. Namelijk het moois van gezamenlijk leed. Wat? Ja dat! Lekker samen zielig zijn! 

Ik begon tijdens mijn zwangerschap wat vaker op forums te lezen. En waar ik tot voor kort (bijna) alle social media totaal links liet liggen, voelde ik hierover een steeds grotere aantrekkingskracht. Hé, die dames maakten hetzelfde mee! Ik begon af en toe dingen van mezelf te delen en merkte dat er soms zelfs meiden waren die précies door dezelfde fases gingen! Wat leuk! 

Dit alles groeide, en maakte het zelfs bijna een verslaving! En toen het moederschap eenmaal begonnen was, en de eerste onwennige weken erop zaten, ontstond daar geheel spontaan en vloeiend een groepje meiden wat vaker contact met elkaar zocht. Meiden uit heel Nederland met totaal verschillende achtergronden, maar allen één ding gemeen: n baby uit dezelfde geboortemaand! Het contact groeide en nu is er al een tijd lang dagelijks contact. Waarin we lief en leed delen met elkaar, waarin we onze gênantste ervaringen delen, maar ook de mooie momenten. 

Ik had niet verwacht dat ik dat zo leuk zou vinden! Dus, bedankt lieve ‘MOMMYS👶🏻‘ 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je