{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mombie

Afbeelding blog 'Mombie' Achtergrond blur afbeelding

That's me....

Ik kende het woord mombie niet.
Vind het dan ook raar om dat te gebruiken , maar wat eronder staat is in mijn geval (En zeker ook bij meerdere mama's het geval).

Man wat houd ik van mijn kinderen, maar vind ik het ook fijn als ik ze naar bed heb gebracht (erg he). Ik ben soms echt bek af!

Heel de dag ben ik politieagent,verpleegster,huishoudelijkhulp,psycholoog,juffrouw en nog veel meer , Ja het is echt super leuk hoor , maar soms zitten er dagen tussen dat ik kapot ben, energie die op is, Omdat de kids een off day hadden.

19.00/19.30 hoppa , kids op bed! Snel alle speelgoed opruimen & douchen. Ohja , een enkele keer ga ik hardlopen tegenwoordig (app:evy) dan met mijn volle kont (jep maatje 42/44 tegenwoordig)🙋 op de bank serieus kijken!! (Met of zonder mijn man) vroeger .. ja vroeger was ik sportief maat 38/40 sportte veel met mijn man, maar nu sport hij zelf en ik hoop dan dat hij die zak chips naast me niet zie als hij zo af en toe binnen kom! 🤣😎 uiteindelijk ,VEEL te laat naar bed , om 06.15 gaat de wekker weer (mijn dochter van 8 maanden) #goodlife! #mommy

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je