{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mollen Maar! Wie is de Mol 2016

Ik ben er al klaar voor! Wie is de Mol 2016. Ik kan niet wachten tot het begint in het nieuwe jaar!

Afbeelding blog 'Mollen Maar! Wie is de Mol 2016' Achtergrond blur afbeelding

Aan het begin van het jaar is het weer zover: Wie is de Mol? Gaat dan weer beginnen.

Het is al wel eerder dat er aandacht aan besteed wordt in de media volgens mij. Maar dat mag mijn pret niet drukken. Ik ben nu al bezig met kijken naar de profiel foto’s om hints eruit te halen. En ook vind ik het leuk om alle voor filmpjes op internet te kijken om te zien of daar aanwijzingen in zitten.

En dan als het echt begint: dan zit ik er iedere zaterdagavond klaar voor. Wel jammer dat het verschoven is van donderdag naar zaterdag. Door mijn sport zal ik het nu wat vaker later terug moeten kijken, maar dat zal dezelfde avond nog zijn.

Maar goed ff afwachten totdat de uitzendingen beginnen in het nieuwe jaar, ook al kan ik niet wachten. En dan kijken of mijn lijstje met mollen erin blijven en verdachter worden.

Kijken jullie ook Wie is de Mol? En zijn jullie dan ook fanatiek? Ik had het afgelopen jaar trouwens niet goed. De twee jaren daarvoor wel ;-)

index1_1449692038.jpg

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je