Snap
  • Mama
  • post_short

Mogelijkheden voor werken vanuit huis

Mogelijkheden voor werken vanuit huis, wat je allemaal kunt doen.

Ik ben een dame aan het begeleiden en zij wil graag thuiswerk, werken vanuit huis. Normaal gesproken ben ik altijd heel creatief in het bedenken van antwoorden en oplossingen, alleen vandaag niet zo. Zouden jullie mij kunnen helpen? Hebben jullie ideetjes voor thuiswerk? Of werken vanuit huis? Alvast bedankt!

7 jaar geleden

Ik werk al zestien jaar als zelfstandige in de beauty & fashion branche en doe dat met superveel plezier. Maar met drie kinderen is het freelance soms lastig te combineren. Daarom wilde ik ook meer vanuit huis werken. En na lang zoeken, uitproberen en doen heb ik iets gevonden dat bij me past. De dagen dat ik nu geen opdracht heb of wanneer de kinderen naar school zijn kan ik nu toch inkomen opbouwen. Ik werk nu samen met een bedrijf dat iedereen in staat stelt om een nieuw inkomen op te bouwen naast alle activiteiten die een mama heeft (wekend of niet-werkend). In de praktijk coach ik mensen nu met hun gezondheid, beauty en een extra inkomen. Enorm leuk!

10 jaar geleden

Dank je wel voor je reactie. Fijne Sinterklaas vandaag!

10 jaar geleden

Dank je wel! Geniet nog van je zwangerschap!

10 jaar geleden

je hebt ook bedrijven voor thuiswerkers. Dan moet ze thuis enveloppen instoppen, of plakwerk of sampels in doosjes doen. al het spul wordt dan thuis geleverd en opgehaald (of je moet zelf oppikken kan ook) en dan krijg je bepaald bedrag per 1000. geen vetpot maar wel wat