{{ message.message }}
{{ button.text }}

Moet men vaccineren verplichten?

Afbeelding blog 'Moet men vaccineren verplichten?'

De discussie is helemaal los, in Amsterdam is inmiddels een kinderopvang organisatie die kinderen weigeren die niet zijn gevaccineerd. Nu ben je als ouders niet verplicht deze informatie te delen met de organisatie en dus is de informatie niet waterdicht binnen de organisatie. Daarbij loop je ook op straat de kans dat je in contact komt met mensen die niet zijn gevaccineerd dit kan zijn op de sportschool, in de winkel etc. Dus wat is de meerwaarde van het weren van kinderen.

Binnen onze organisatie hebben wij de discussie ook gevoerd en zijn wij tot de conclusie gekomen dat het weren van kinderen niet ons beleid is. Zodra er ziektes uitbreken delen wij ouders dit gelijk mee en verzenden wij ook de informatie van het RIVM.

Op dit moment zijn 90% van de kinderen gevaccineerd. Dus is mijn vraag is de discussie een storm in een glas water of moet men actie ondernemen.

Daarom onderstaande stelling, ik ben benieuwd naar jullie mening

VACCINEREN MOET MEN VERPLICHTEN


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je