{{ message.message }}
{{ button.text }}

..moeilijke tijd voor mij

ik schrijf deze dingen voor het eerst ik hoop dat iemand tips heeft voor mij.

Afbeelding blog '..moeilijke tijd voor mij'

Nu ben ik 24 jaar mijn verhaal begint eigenlijk vanaf mijn kindertijd.

Ik heb heel veel meegemaakt dan heb ik het niet over criminaliteit maar aanrandingen en mishandelingen en zelfmoordneigingen en dat tot me 21 jaar.

Vanaf mijn 15e jaar ben ik begonnen met werken ik werkte niet evenveel als andere scholieren maar veel meer geen enkele docent en werkgever klaagde omdat ik een goede student en werknemer was.

Op mijn 18e had ik mijn beveiligingsdiploma op zak en kon fulltime werken. Het lijkt net alsof ik bezeten was van werk ik weet niet precies wanneer maar ik had opeens 3 baantjes.

 Dan denk je zeker dat kan helemaal niet maar ik had een fulltime baan en een parttime baan en k werkte als oproepkracht. 

ik kon zelf mijn tijden om mijn fulltime baan heen indelen soms werkte ik 2 dagen 3 nachten achter elkaar.

Mijn vrienden noemde mij een workaholic maar ik ben er achtergekomen dat ik mijn problemen ontvluchtte.

Toen werd ik zwanger van een man dat mij mishandelde tijdens mijn zwangerschap ben ik door hel gegaan vanwege mijn ex vriend. 

Politie geloofde mij niet eigenlijk deed niemand dat maar waarom zou ik dat verzinnen dat vraag ik me nog steeds af. 

Na mijn bevalling kon ik mij bijna niet meer bewegen hiervoor was ik naar een hulpverlener gegaan en het blijkt door te veel werken en het bevallen ik iets gekregen had (sorry naam weet ik niet meer) erger is dan een burn out ze zei ook nog gelukkig ben je geestelijk gezond anders was het erger geweest.

Ik kon niet genieten van mijn kindje en het doet me nog steeds heel veel verdriet dat ik veel gemist heb van mijn zoontje de belangstelling op dat moment was erg laag jullie zullen me nu wel een slechte moeder vinden maar we zijn nu 2.5 jaar verder en ik kan me geen leven zonder mijn brandon indenken.

Ik heb nu een vriend met een hart van goud dat evenveel van hem houd en hem als de zijne beschouwt.

Ik werk niet vanwege de vermoeidheid dat er nog dus genoeg tijd om het goed te maken met mijn kindje.

Dit was mijn verhaal misschien dat andere moeders tips hebben voor de vermoeidheid gezien het niet een normale vermoeidheid is helpen vitamines enzo niet. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je