{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat moeilijk aan opvoeden?

Kinderen opvoeden valt heus niet altijd mee. Wat vind jij moeilijk?

Afbeelding blog 'Wat moeilijk aan opvoeden?' Achtergrond blur afbeelding

Persoonlijk vind ik het opvoeden moeilijker nu mijn meiden ouder worden. Ze hebben een sterke eigen mening en krijgen steeds meer te maken met 'invloeden van buitenaf'. Zelf vind ik het af en toe best moeilijk om geduldig en consequent te zijn. ( met name omdat de oudste een echte volharder is..)

Wat vind jij moeilijk aan opvoeden?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je