{{ message.message }}
{{ button.text }}

Moederschap - mijn zorgen

Afbeelding blog 'Moederschap - mijn zorgen '

De mooiste en belangrijkste taak in mijn leven is toch wel mama zijn van Lowen. De liefde die ik voor hem voel is onbeschrijfelijk en ik vind het zo leuk en bijzonder om hem te zien groeien en hem daarin te mogen begeleiden als zijn mama. Maar naast de mooiste taak is het ook zeker één van de zwaarste taken. Gebroken nachten, de voedingen, en alles erom heen maakt het soms best pittig. Dat moederschap is ook echt wel een full time job. Ééntje die ik met veel liefde doe, want er is niets dat ik niet voor hem zou doen (behalve een PlayStation 5 kopen Rico 🤪), maar ook ik heb het er niet altijd even makkelijk mee.

Vanaf het moment dat je zwanger bent ontstaan ook de zorgen om je kindje. Is het gezond? Gaat alles goed? En die zorgen die zullen denk ik de rest van je leven blijven. De afgelopen weken werd mij dat weer duidelijk. Naast het gedoe om een plekje op de basisschool, wat overigens nog steeds niet helemaal gelukt is. Was afgelopen week ook best spannend. Lowen zal namelijk waarschijnlijk geopereerd worden. Ik vind het nog moeilijk om over te praten en hou graag voor me waarvoor (iig voor nu). Woensdag hadden wij de eerste afspraak hiervoor en die verliep alles behalve prettig. Alles in mij zei dit voelt niet goed (moederinstinct). Dus zijn we nu druk bezig om voor Lowen op tijd (want er zit ook enigszins wat tijdsdruk bij als we echt kiezen voor de operatie) elders een second opinion te krijgen. Ik ben er behoorlijk door aangeslagen merk ik, want je wilt gewoon het allerbeste voor je kind. En ondanks dat het niet om iets levensbedreigend gaat (want hij is namelijk kern gezond) zal het wel impact hebben voor hem en gaat het wel om je kindje, om mijn baby die misschien geopereerd gaat worden. Ik weet en heb vertrouwen dat het hoe dan ook goed gaat komen, daar gaan wij als ouders alles aan doen. Strijden voor hem dat hij de beste zorg krijgt. Maar het zijn geen makkelijk dingen die zorgen die je kunt hebben om je kind(eren).🧡


PS. als je het leuk vind om meer van mij te lezen volg dan ook vooral mij op Instagram @anniesmomstories

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je