{{ message.message }}
{{ button.text }}

Moederschap is rijkdom!

Afbeelding blog 'Moederschap is rijkdom!' Achtergrond blur afbeelding

✶ Rijkdom✨ ✶

Wat is het moederschap toch mooi. Mooi maar tegelijkertijd ook zo kwetsbaar. Een piepklein mensje die je iedere dag weer beter leert kennen. Een fulltime job en een avontuur vol met emoties. Doe ik het wel goed? Wat nou als? Maar tegelijkertijd maakt het je ook zo sterk.

Ik geniet echt van ieder moment met jou. Nu snap ik wat ze bedoelen met dat moeder zijn een ander soort liefde is. Dit is rijkdom en hier weegt niks tegenop. Zo zo gek op jou, mijn meisje. Trots dat ik jouw mama mag zijn🤍

Wat vinden jullie het mooiste aan mama zijn?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je