{{ message.message }}
{{ button.text }}

Moederschap en een traumatische jeugd

Ja niet een heppie de peppie onderwerp hier bij MAMAPLAATS.. Openheid over dit onderwerp maakt je leven minder zwaar!

Afbeelding blog 'Moederschap en een traumatische jeugd' Achtergrond blur afbeelding

Wanneer ik de blogs lees die er zijn wordt je vrolijk is het opbeurend en verfrissend! 

Niet alle dingen in het leven zijn vrolijk en positief! Wel geloof ik in de kracht van transformeren! Wat negatief is kan je omvormen naar positief in je leven. Al kost dat wel veel geduld! In een tijdspad van 18 jaar ben ik geheeld van een traumatische jeugd. Ik ben als meisje van 7 jaar misbruikt door mijn vader. Dit heeft tot mijn 14de levensjaar geduurd. 

Iedere steen heb ik omgekeerd, iedere gedachte ieder moment heb ik bekeken en voor mijzelf een spiegel voor gehouden. Wat kan ik leren uit het leven wat ik heb geleefd. Ik ben depressief geweest als kind, terug gevallen in mijn ontwikkeling, opgekrabbeld, gevochten, en uiteindelijk weer mijzelf geworden.  Vroeger wilde ik nooit kinderen! Maar naarmate mijn verwerking en heling verder ging en ik een geweldige relatie kreeg met nu mijn man kwamen de kriebels en de behoefte om een kind te ontvangen en te begeleiden in dit leven. Ik ben heel trots op mijzelf dat ik zoveel heb kunnen verwerken en tot een heling gekomen ben. 

Iedere fase in het leven geeft weer een nieuwe verwerkingslaag van het verleden. Het moederschap heeft mij veel nieuwe verwerkingslagen geboden om nog weer krachtiger in het leven te staan.

Hier schrijf ik graag de volgende keer over! 

Bedankt voor het lezen en misschien tot mijn volgende blog!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je