{{ message.message }}
{{ button.text }}

Moeders heb je in alle soorten en maten! Welke ben jij?

Moeders heb je in alle soorten en maten. Toch hebben we iets gemeen... we zijn moeder. Waarom oordelen en we dan zo snel een andere moeder?

Afbeelding blog 'Moeders heb je in alle soorten en maten! Welke ben jij?' Achtergrond blur afbeelding
Moeders heb je in alle soorten en maten. Jonge, oude, oudere, lieve, vervelende, schreeuwende, thuisblijf, werkende -moeders, knutsel- moeders, overblijf- moeders, klaarover -moeders, lees-moeders en ga zo maar even door. De één gaat het heel goed af om mama te zijn, de ander vindt dit moeilijker. De één kiest ervoor om thuis te blijven, een ander is gelukkiger met een baan ernaast. Toch hebben we allemaal iets gemeen... we zijn moeder. Waarom oordelen en veroordelen we dan zo snel een andere moeder.

Moeders

Een werkende -moeder kan misschien niet anders. Een thuis-blijf moeder ook niet. Een mama die de fles geeft wordt aangekeken of ze een misdaad begaat, maar het kan ook wel gewoon niet lukken en dan heeft ze er al genoeg verdriet van, zonder het oordeel van mede moeders. Een andere moeder voed haar kind misschien wel 4 jaar, dat vinden we ook weer raar. Zullen we afspreken dat wij vrouwen en moeders elkaar steunen en niet zo snel oordelen. Niet alles is vanzelfsprekend en een keus. Er zijn ook legio mama's die wel thuis zouden willen blijven maar gewoon wel moeten werken willen ze brood op de plank hebben voor hun kinderen. Dus meiden steun elkaar, help elkaar en oordeel en veroordeel niet. Het is juist zo leuk om mama te kunnen zijn op je eigen speciale manier die past bij je eigen kinderen en gezinssituatie.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je