Snap
  • Mama

Moeders die opscheppen over hun kinderen

Ken jij ze ook... die moeders die alleen maar over hun kind aan het opscheppen zijn?....

Vandaag ben ik zo'n moeder!  Ik ben zo trots op mijn ventje en dat moet ik gewoon delen!  Dus zijn jullie nu de pineut en moeten jullie mijn opschepverhaal lezen. ;-)

Waarom ik wil opscheppen? Omdat mijn kleine ventje van 22 maanden kan tellen tot 10! Ja tot 10. We tellen wel vaker samen tot 10. Vooral wanneer hij zijn vitamientjes krijgt. Vanmorgen waren we zijn eendjes aan het tellen en toen deed hij het zelf!

De één is heel duidelijk. De twee spreekt hij uit als tee en drie roept hij heel enthousiast want tijdens spelletjes tellen we heel vaak tot 3. Vier is vie en vijf komt er luid en duidelijk uit. Zes en zeven zijn nog een beetje lastig maar de acht met de zachte g is toch duidelijk hoorbaar. Dan komt negen en uiteindelijk roept hij met veel plezier tiiiieeennnn!

Dus ja lieve mama's ik ben trots op mijn kleine man en ik wil het iedereen laten weten!!!!

Fijne dagen. X

8 jaar geleden

haha ja echt super. Even lekker opscheppen. :-)

8 jaar geleden

super knap!!!! Mijn dochter was ook ongeveer zo oud toen ze dat deed en nu is ze 3 en slaat e vaak de 8 en 9 over :P Maar daarin tegen komt ze nu wel tot 20 goed. Heerlijk voelt he, dat je weer even nog trotser kan zijn dan dat je normaal al bent!

8 jaar geleden

Ga ik zeker doen. :-)

8 jaar geleden

Wat een knap ventje. Geniet maar veel van hem.