{{ message.message }}
{{ button.text }}

Moeders die opscheppen over hun kinderen

Ken jij ze ook... die moeders die alleen maar over hun kind aan het opscheppen zijn?....

Afbeelding blog 'Moeders die opscheppen over hun kinderen '

Vandaag ben ik zo'n moeder!  Ik ben zo trots op mijn ventje en dat moet ik gewoon delen!  Dus zijn jullie nu de pineut en moeten jullie mijn opschepverhaal lezen. ;-)

Waarom ik wil opscheppen? Omdat mijn kleine ventje van 22 maanden kan tellen tot 10! Ja tot 10. We tellen wel vaker samen tot 10. Vooral wanneer hij zijn vitamientjes krijgt. Vanmorgen waren we zijn eendjes aan het tellen en toen deed hij het zelf!

De één is heel duidelijk. De twee spreekt hij uit als tee en drie roept hij heel enthousiast want tijdens spelletjes tellen we heel vaak tot 3. Vier is vie en vijf komt er luid en duidelijk uit. Zes en zeven zijn nog een beetje lastig maar de acht met de zachte g is toch duidelijk hoorbaar. Dan komt negen en uiteindelijk roept hij met veel plezier tiiiieeennnn!

Dus ja lieve mama's ik ben trots op mijn kleine man en ik wil het iedereen laten weten!!!!

Fijne dagen. X

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je