{{ message.message }}
{{ button.text }}

Moederrol

Leuk, uitdagend maar zo vermoeiend

Afbeelding blog 'Moederrol' Achtergrond blur afbeelding

Na de geboorte van ons 2e ventje liep het allemaal even anders, daar waar de meeste op een blauwe wolk zouden zitten zocht ik wanhopig naar dat gevoel wat je verwacht te krijgen na de bevalling. Helaas kwam daar de welbekende postnatale depressie om de hoek kijken. Wat is dat heftig zeg! Maar mede dankzij hulp van mijn man, familie en vrienden ben ik er redelijk bovenop.
Ik probeer het leven weer een beetje op te pakken, kan weer genieten van beide kids en durf weer redelijk op mezelf te vertrouwen.
Het zijn echt 2 pracht gozertjes, altijd vrolijk en heel sociaal. Het is geen moment saai met die 2 draken!
Ik merk wel dat ik moeite heb om mezelf weer een beetje terug te vinden. Waar is toch die vlotte meid die het moederschap ook even kon laten voor een leuk uitje of haar man even in het zonnetje te zetten. Spontaan even naar de kroeg of op visite. Nee het is er nog niet. Ik ben tegenwoordig zo moe wanneer de boys in bed liggen dat ik er zelf ook om half 9 in duik!
Ik mis die spontane gekke meid! En als ik in de spiegel kijk dan zie ik het wel, in haar blik spreekt ze me toe, echt ik kom wel weer, gun jezelf wat tijd, om vervolgens weer vol in de party mode te duiken met de oudste die staat te playbacken op de partyanimals.
Moederschap, het bied zoveel moois maar het cijvert jezelf soms helemaal weg.
Vandaag was ik niet lekker, moe, misselijk, hoofdpijn. Nee er kwam echt niks uit en keek om 11 uur smorgens al op de klok of het toevallig niet al tijd was om naar bed te gaan😂
Ik stond er alleen voor, manlief werkte en had daarna een dart wedstrijd.
M'n koelkast is leeg en gezien mijn staat van ontbinding vraag ik 'm toch maar om dat af te zeggen zodat hij uit z'n werk een boodschap kan doen en hier wat kon ondersteunen.
Dat was toch wat te veel gevraagd, en opperde een oplossing.... Maar je snapt het niet vriend.... Ik wil geen hulp van de buren... Vrienden of fam..... Ik wil gewoon jou.... En de boodschappen.
Ik heb het maar gelaten, want ik merk dat ik in mijn woeste bui hele rare ideeën krijg (ik zou 'm zo in de schuur laten slapen) en de kinderen hoeven hier niks van te merken. Adem in... Adem uit en door.
Mijn maatje is verder echt een topper hoor. Lief (vaak dan) voor mij maar zeker voor de kids!
Zou niet weten wat ik zonder hem moest maar met dit soort dingen kan ik zo verschrikkelijk balen! Ik zou alles laten vallen als hij ziek zou zijn om er thuis te kunnen zijn, helaas werkt dat bij mannen vaak anders, en waarom? Als iemand het weet hoor ik 't graag! Misschien valt er dan nog wat aan te kneden😂 of ben ik nou te optimistisch?
Straks maar lekker naar bed, hopen dat een stevige nachtrust bijdraagt aan een betere dag morgen!
Liefs...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je