{{ message.message }}
{{ button.text }}

Moederdag, leuk of niet?

Een dag met verschillende emoties

Afbeelding blog 'Moederdag, leuk of niet?'

Het is alweer veel te lang geleden dat ik een blog heb geschreven. In quarantaine zou je denken dat er zeeën van tijd zijn, maar toch viel dat tegen. Ik werk in de kinderopvang, wat onder de cruciale beroepen valt. Ik was (gelukkig) gewoon 3 dagen in de week op locatie aan het werk.

Maar goed, nu even naar de blog waar jullie voor hebben doorgeklikt...

Moederdag.

Ongeveer 2 weken voor Moederdag wordt er lekker veel gedeeld op sociale media met Winacties voor je moeder etc. Vanaf dit moment beginnen bij mij de ‘nare’ dromen. Ik word overstuur wakker en ik droom over zieke en dode familieleden. Dit is voor mij op dat moment zo realistisch dat ik gewoon de tijd nodig heb om bij te komen. Dit betekent voor mij dus vooral heel. weinig. Slaap. Heel apart dat je onderbewustzijn hier mee bezig is en je dat zelf eigenlijk helemaal niet zo ervaart...

Op de dag zelf, op Moederdag had ik ook een droom. Ik werd maar niet wakker terwijl ik dat wel wilde. Noah was net bij ons in bed gekropen dus mijn ochtend begon met een dikke knuffel van de oudste.

Gelijk wilde hij cadeautjes geven aan mama. Hij was de hele dag lief voor me en ik kreeg de hele dag kusjes en knuffels! Heerlijk! Ik voelde me toch ook wel echt gelukkig!

Rond deze tijd zit ik weinig op social media. Overal worden foto’s gedeeld met moeders. Super leuke foto’s overigens! Het doet me goed om de mensen om me heen gelukkig te zien, maar het blijft toch ook nog steeds een beetje confronterend. Dit zal ook altijd blijven denk ik.

Daarom deel ik dus een leuke foto van mijn mooie gezin. Count Your blessings, ik ben trots op wat ik wèl heb!

Liefs, Laura

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je