{{ message.message }}
{{ button.text }}

Moederdag in quarantaine

Oh zo mooie dag. De dag dat je je mama in het zonnetje hoort te zetten....

Afbeelding blog 'Moederdag in quarantaine'

Zondag is het zover moederdag! Wat ik altijd een bijzondere en prachtige dag vind, kijk ik er dit jaar niet zo naar uit. Door de corona moeten wij onze dierbaarste missen en dat zal op deze dag nog even meer zijn. Wij begrijpen wel de 1,5 meter afstand maar mijn kinderen zullen dat niet snappen. Dat maakt het zo moeilijk om even langs te kunnen gaan bij onze ouders.

Ik vind het belangrijk dat moeders die dag net een beetje meer verwend worden dan de andere dagen. 

Elke dag is moederdag maar soms even een dag bewust stilstaan en denken wat onze moeders allemaal voor ons hebben gedaan dat doe ik deze zondag!

Dankjewel lieve mama dat je mij met al je liefde heb grootgebracht en dat ik dat nu door kan geven aan mijn kinderen. Dat je 's nachts slapeloze nachten had omdat ik niet wilde slapen en toch alle geduld voor mij had. En waar ik het meeste dankbaar voor ben is dat je een geweldige oma bent voor mijn kinderen en hun al jou liefde geeft die je hebt.


Omdat ik wil dat alle mama's in deze tijd verwend moeten worden heb ik een give away op instagram gezet! Ik heb het geluk om 7 mama's deze dag te verblijden met een leuk cadeautje! Zo hoop ik in deze tijd een lach op de mama's hun gezicht kan toveren.


https://www.instagram.com/p/B_fs8OfjzcB/

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je