{{ message.message }}
{{ button.text }}

Moederdag, dus lekker op pad!

Schattige kinderknutsels en een heerlijk dagje uit. Wat mij betreft is Moederdag geslaagd!

Afbeelding blog 'Moederdag, dus lekker op pad!'

Moederdag, ik geloof dat de kinderen zich daar nog meer op verheugen dan ik zelf, want wat is er nou leuker dan met je eigen handen een mooi knutselwerkje te maken? Wat is er nou spannender dan dat cadeautje in je schooltas mee naar huis te smokkelen en, daar aangekomen, als de wind naar boven te vluchten om het in je kamer ergens te verstoppen? Wat is er nou moeilijker dan 2 nachtjes te moeten wachten en het cadeau geheim te houden? voor je eigen moeder nog wel, je moeder die altijd alles lijkt te weten!

Ikzelf vind Moederdag meestal een leukere dag dan mijn eigen verjaardag, omdat er, op je verjaardag, nog best veel van je verwacht wordt. Er moet gebak komen, je maakt hapjes voor op tafel, drinken inschenken voor de gasten, enzovoorts. Moederdag is zoveel relaxter, je hoeft er geen snaai voor in huis te halen, je hoeft geen gasten te bedienen (Nee, dat vind ik heus niet erg, maar dit is zooooveel relaxter!) en het draait alleen om je familie.

Normaal gesproken gaan we op Moederdag (en op Vaderdag) 's ochtends een bakkie doen bij mijn ouders en gaan we 's middags iets leuks doen met ons eigen gezin. Mijn ouders waren dit jaar niet thuis, want ze waren lekker op vakantie, dus hadden we de hele dag aan onszelf.

De ochtend begon met uitslapen, wat een luxe zeg! Onze jongens zijn om 7 uur naar beneden gegaan om een filmpje te kijken en zijn pas om een uur of 9 weer naar boven gekomen, dat is een goeie start van de dag! Daarna heb ik 2 prachtige knutsels in ontvangst mogen nemen. Het cadeautje van mijn man gonsde nog een beetje na in mijn hoofd, dat was namelijk een fles heerlijke Amaretto en die had ik de avond ervoor al gekregen. Daarna volgde een luxe ontbijtje met broodjes en croissants en gingen we op pad naar de orchideeënhoeve in Luttelgeest, alwaar we ontdekten dat moeders op Moederdag gratis naar binnen mogen :) Weer thuisgekomen, heeft mijn man gekookt en, na het eten, de kinderen in bed gelegd en toen was Moederdag weer voorbij.

Heerlijke dag gehad zeg, hoe was jullie Moederdag?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je