Snap
  • Mama
  • post

moederdag

Gisteren was het Moederdag. Geen bijzondere dag voor mij. De meeste moeders met jonge kinderen worden door papa in de watten gelegd, maar zo is die man van mij niet.

Gisteren was het moederdag. Geen bijzondere dag voor mij.  De meeste moeders met jonge kinderen worden door papa in de watten gelegd , maar zo is die man van mij niet. Op mijn verjaardag krijg ik ook nooit iets en dat maakt ook niet uit, maar een romantische actie zou ik wel waarderen.  Eventjes een beetje moeite doen voor mij, goed voor mijn ego. Op mijn man zijn eerste vader dag heeft hij van mij een mok gekregen met fotto’s van hem en onze dochter.

Zag op facebook een foto van een kennis waarbij papa de voetafdrukjes van hun kleintje op een stuk canvas had gemaakt.  Super leuk idee, zoiets had ik ook graag gekregen. Het hoeft niet duur!

Ok het moederdag cadeau van mijn oudste dochter heb ik 2 weken eerder al gehad. Ze hadden iets gemaakt op de peuterschool en ze kon niet wachten om mij het te geven. Eenmaal open gemaakt wist ik wel waarom, het was een doosje met  4 harten snoepjes erin die Elize graag wilde opeten. Tja.. kinderen, ze heeft er lekker van gegeten. Ach het mooiste cadeau wat een moeder kan krijgen is de glimlach van haar kinderen.

Ik zelf ben ook slecht in kadootjes hoor, maar dit jaar had ik iets heel leuks voor mijn moeder, een foto van ons op canvas.

Hoe was jullie moederdag?  Wat hebben jullie gekregen en weggegeven?

10 jaar geleden

Hai, Vroeger vierden we moederdag met een verplicht nummertje naar de opa' s en de oma' s toen ik nog kind was. Tegenwoordig hecht ik niet meer aan die commerciele dingen. Tuurlijk vind ik het superleuk dat ze op school kadootjes maken. Mijn oudste zit nu in groep 8 dus dit was voor nu eerst de laatste zelfgeknutselde moederdag kado. Hij zei, nou mam volgens mij vind je het poep! Ik vind het poep! :) Ik zei tegen hem alles wat je maakt vind ik mooi. Ze hadden een glazen potje versierd met hartjes plakband, strikjes en drie papieren bloemen gemaakt! Hartstikke leuk!!! Al de moederdag kadootjes heb ik bewaard. Wat betreft mijn vriend.... tja die is al helemaal niet van dat soort dingen dus daar verwacht ik dan ook niets van. Maar kan me heel goed voorstellen dat je wel een keertje een romantisch dingetje zou willen!! Wie wil dat nou niet. Wij hebben verschillende gedachten over romantisch zijn, hij noemt wel eens dingen en dan zegt ie, dat vind ik nou romantisch en dan denk ik..... tja wie het kleine niet eert idd..... Tot die tijd ben ik bang dat je net als ik zelf de romantiek er in moet houden!! :) :)

10 jaar geleden

Mijn man is ook niet zo. Ach ik ben toch met hem getrouwd dus dat wist ik al van te voren. Mijn oudste 3 kinderen hadden op school wat gemaakt, de jongste niets. Dus omdat ik dat zielig voor haar vond heb ik zaterdagavond nog geverft met haar en dat ingepakt voor mezelf. Omdat zij dan anders niets kon geven. Ik klaag niet want niet iedereen is zo attend

10 jaar geleden

Mijn zoons wachten wel juf zie moet onder bed leggen. Mijn oudste had op school bosje bloemen gemaakt en mijn jongste op psz een handafdruk op tegel. Mijn man verwende me met kussenbox voor buiten. Wat ik nou weer jammer vind dar op zon dag zelf alles moet doen eten koken koffie maken lunch maken.

10 jaar geleden

Haha, zo herkenbaar. Mijn oudste kwam de vrijdag voor de vakantie thuis met zijn moederdagcadeau. Geen idee natuurlijk dat hij nog 2 weken moest wachten om zijn mooie cadeau aan mama te geven. Het liefst gaf hij hem gelijk al. Hij had een mooie mama pollepel gemaakt en een blik waar de pollepels in konden, geweldig!