{{ message.message }}
{{ button.text }}

moederdag

Gisteren was het Moederdag. Geen bijzondere dag voor mij. De meeste moeders met jonge kinderen worden door papa in de watten gelegd, maar zo is die man van mij niet.

Afbeelding blog 'moederdag' Achtergrond blur afbeelding

Gisteren was het moederdag. Geen bijzondere dag voor mij.  De meeste moeders met jonge kinderen worden door papa in de watten gelegd , maar zo is die man van mij niet. Op mijn verjaardag krijg ik ook nooit iets en dat maakt ook niet uit, maar een romantische actie zou ik wel waarderen.  Eventjes een beetje moeite doen voor mij, goed voor mijn ego. Op mijn man zijn eerste vader dag heeft hij van mij een mok gekregen met fotto’s van hem en onze dochter.

Zag op facebook een foto van een kennis waarbij papa de voetafdrukjes van hun kleintje op een stuk canvas had gemaakt.  Super leuk idee, zoiets had ik ook graag gekregen. Het hoeft niet duur!

Ok het moederdag cadeau van mijn oudste dochter heb ik 2 weken eerder al gehad. Ze hadden iets gemaakt op de peuterschool en ze kon niet wachten om mij het te geven. Eenmaal open gemaakt wist ik wel waarom, het was een doosje met  4 harten snoepjes erin die Elize graag wilde opeten. Tja.. kinderen, ze heeft er lekker van gegeten. Ach het mooiste cadeau wat een moeder kan krijgen is de glimlach van haar kinderen.

Ik zelf ben ook slecht in kadootjes hoor, maar dit jaar had ik iets heel leuks voor mijn moeder, een foto van ons op canvas.

Hoe was jullie moederdag?  Wat hebben jullie gekregen en weggegeven?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je