{{ message.message }}
{{ button.text }}

Moederdag

Hoewel het natuurlijk super leuk is dat 'we' een eigen speciale moederdag hebben komt deze, net zoals zo veel andere feestdagen, met een hoop verplichtingen.

Afbeelding blog 'Moederdag' Achtergrond blur afbeelding

Hoewel het natuurlijk super leuk is dat 'we' een eigen speciale moederdag hebben komt deze, net zoals zo veel andere feestdagen, met een hoop verplichtingen. 

Zeg nou zelf, als er twee oma's en een omi in het spel zijn, en je zelf ook nog wel wat wil genieten op je vrije zondag, waar ga je dan naar toe?

Ik snap dat ik in een luxepositie zit, er zijn veel te veel (jonge) vrouwen in mijn omgeving die hun moeder moeten missen en zouden willen dat ze in mijn situatie zouden zitten. Zoals ze zeggen, my heart goes out to you.

Gelukkig wonen oma en oma redelijk dicht bij elkaar, omi wat verder uit de buurt dus dat valt voor het gemak dan maar af. Oma en oma is te combineren, maar ben ik de enige die daar eigenlijk niet zo'n zin in heeft? 

Vriendlief zegt dan doodleuk dat we niet naar de oma's hoeven gaan, dat we ook thuis kunnen blijven of wat leuks kunnen gaan doen, maar dat is ook weer zo iets...

Waarschijnlijk zal het er op neer komen dat ik (hopelijk) een ontbijtje op bed krijg ;-), een mooie tekening, en dan douchen en naar oma 1 voor de lunch. Daarna door naar oma 2 voor het diner, en hopelijk rond kinderbedtijd weer thuis. 

Of zullen we dan toch lekker thuis blijven?

Wat doen jullie met Moederdag?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je