Snap
  • Mama
  • #papa
  • #opa
  • #kleinkinderen

Moeder zonder een ouder

5 jaar geleden

Heel herkenbaar... Mijn vader overleed toen ik 12 was. Net voordat ik hem sinds jaren weer mocht zien. De pijn wordt niet minder... Ik kan het beter te verdragen. Hij heeft alles gemist :'(

5 jaar geleden

Heel herkenbaar. Ik verloor mijn moeder zeven jaar geleden. Gelukkig heeft ze mijn huidige man wel nog gekend, kort, maar lang genoeg om te weten dat dat goed zat, maar onze bruiloft en onze kindjes heeft ze allemaal moeten missen . Mis haar nog elke dag, en vind het vreselijk dat mijn kinderen zich haar nooit zullen herinneren. Het enige wat ik kan doen is zorgen dat ze haar toch leren ‘kennen’, met foto’s en filmpjes en verhalen, maar het zal nooit haar aanwezigheid kunnen vervangen, en het gemis en verdriet blijven.

5 jaar geleden

❤helaas herken ik je gevoel. 5 febr mijn vader verloren, 3 febr (2 jaar later) dochter geboren. Was zelfs nog even spannend als ze niet zelf gekomen was, zou ze 5 februari gehaald worden! Het blijft een wond, die niet helen wil. Ik was echt een papa kindje, en ik mis hem nog dagelijks. Vooral nu mn dochter langzaam groter wordt denk ik toch, hoe had opa dit gevonden.. Helaas kan het leven zo lopen, en zullen we 5 febr altijd aan hem denken. Had het daarin tegen ook wel heel bijzonder gevonden als ze 5 febr geboren zou zijn..

5 jaar geleden

Ik was 23 toen ik mijn vader verloor en 2 maand later een kerngezonde dochter op de wereld heb gezet. NU ruim 4 jaar later ben ik bijna 28 met een energieke kleuter van 4,5 en geloof dat hij vanaf een wolkje alle stappen meekijkt ?