{{ message.message }}
{{ button.text }}

Moeder van 3kids, zwanger van tweeling

Afbeelding blog 'Moeder van 3kids, zwanger van tweeling'
Hoi, Ik ben een moeder van 3 kinderen en zwanger van een tweeling mijn kinderen zijn nu 8,7 en 3 jaar jong, ik word gezegend met 5 kinderen dank u god dat ik het zo druk ga krijgen maar ben erg thankfull voor dit grote gezin dat ik krijg, maar ben er wel gelijk klaar mee hoor hierna gaat de boel op slot, boek gesloten deurtje dicht hahaha. Maar erg spannend wel, een tweeling had dat nooit verwacht, dat dit mij zou overkomen. Krijg nog een leuke jongen en meisje erbij. Mijn dochter is ook erg blij, eindelijk denk zij, een zusje erbij hoera hoera zingen en springen doet ze dan, eindelijk een zusje met wie ik dan kan spelen, Die bengels van mijn broertjes pfff, hun zijn vaak samen leuk met hun toet toet aan het spelen en ik met me popje alleen, echt niet leuk hoor zegt ze dan zo zielig. En nu kan ze niet wachten tot haar zusje op aarde komt, ojee ik zie het al voor me, kan ik mama leuk helpen met luiers verschonen flesje geven zoo fijn aaaaa gillend zooo blij. Ik ben een blije mama dank u god voor deze zegen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je