{{ message.message }}
{{ button.text }}

Moeder en zzp-er

Afbeelding blog 'Moeder en zzp-er' Achtergrond blur afbeelding

Ons mini meisje is inmiddels bijna 6 weken oud. Wat gaat de tijd snel! Langzaam begint het werk ook weer. Of eigenlijk heeft het al die tijd door gelopen.

In één van mijn vorige blogs schreef ik over mijn idee van budget geboortekaartjes. Ik kreeg positieve reacties en ik heb het plan toen meteen doorgezet. Achteraf niet het meest handige moment om het door te voeren – ik was toen 37 weken zwanger - want ik kreeg vrijwel direct bestellingen binnen via mijn webwinkel. Maar ja, enthousiast he!

Dit had ik niet verwacht, maar vond het wel erg leuk natuurlijk! Blijkbaar is er behoefte aan goedkope geboortekaartjes. Misschien toch een beetje de crisis?

Ik moet zeggen dat het best hectisch is met drie kinderen en (o.a.) een webshop met geboortekaartjes (www.boefjespost.nl) . Het valt niet te plannen, je weet immers niet wanneer een kindje geboren wordt. Alles gaat tussen de bedrijven door, maar ik geniet er enorm van. Zowel van mijn drie mini-me’s als van de kindjes waarvoor ik geboortekaartjes maak en heb gemaakt.

Hoe doen andere zzp-moeders dit? Hebben jullie echt een strakke planning? Of gaat ook alles tussen de bedrijven door? Brengen jullie de kinderen naar de opvang of werk je met de kinderen erbij?

Groeten van Janita

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je