{{ message.message }}
{{ button.text }}

Moe... Nee uitgeput.

Nu voor de derde keer mama geworden, nog nooit zo uitgeput geweest.... waar kan je een extra vaatje energie kopen?

Afbeelding blog 'Moe... Nee uitgeput.' Achtergrond blur afbeelding

Mijn eerste blog hier over mama zijn. De afgelopen jaren veel geblogd voor mijn werk, nu eens over mijn grootste en belangrijkste rol: mama. De reden is eigenlijk omdat ik een vraag heb aan alle andere mama's...

Op het moment merk ik dat het me allemaal niet even makkelijk af gaat... De laatste zwangerschap was fysiek heel zwaar. In tegenstelling tot die daarvoor (mijn middelste is geboren met een aandoening aan zijn voetjes waar hij nog steeds voor wordt behandeld) ging deze keer met de baby alles goed,  inclusief een vlotte bevalling zonder complicaties, alleen met mij ging/gaat het minder.

De baby is belangrijker dan mama, dus duurde de zwangerschap tot na de 40 weken. Toentertijd heb ik mijn verloskundige al wel eens gevraagd hoe goed het voor de baby is als mama straks de eerste tijd uitgeput is.. Helaas geen antwoord gekregen. 

Toch merk ik nu, 6 maanden later dat ik ondanks sporten, ondanks gezond eten, ondanks veel rust ik nog steeds uitgeput ben. Ik heb drie schatten van kinderen, die heerlijk leven en avonturen beleven en de wereld ontdekken... Ik mis er alleen dingen van omdat ik 6 maanden later nog niet in het minst hersteld ben van de zwangerschap... Iemand tips om te herstellen??? Ik wil zo graag weer vol energie met mijn kids spelen... 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je