{{ message.message }}
{{ button.text }}

Model voor een dag... heerlijk :-)

Afgelopen vrijdag mochten mijn zus en ik naar Schiedam om voor 1 dagje een echt model te zijn.

Afbeelding blog 'Model voor een dag... heerlijk :-)' Achtergrond blur afbeelding

Na onze kleintjes bij onze moeder te hebben gebracht, gingen mijn zus en ik richting Schiedam. Een vriendin van ons is fotograaf en wilde weten of het een idee is om model-voor-een-dag acties te starten. Natuurlijk wilden wij dat wel testen. Als mijn haar en make-up wordt gedaan en ik hou er mooie foto's aan over.... tuurlijk wil dat dat dan voor je doen. :-)

Om 10 uur kwamen wij aan en bracht Stephanie ons naar de overkant. Daar liepen wij de kaperszaak van Yvette. Daar werd ons haar en make-up gedaan. Ik vind het heerlijk wanneer er aan mijn haar gezeten wordt. Helaas heb ik erg veel haar en dan blijven krullen niet zitten. En die wilde ik nou zo graag! Ach. stijl haar is ook best mooi. Hierna wisselden we elkaar af en ging ik de make-up stoel in. Wat ik wilde... uhh ja had ik daar over na moeten denken? Gelukkig wist Yvette mij heel goed te vertellen wat leuk zou zijn. Heerlijk!

12204085_967712833290545_116272838_o.jpg

Nadat we helemaal klaar waren, gingen we naar het snoepwinkeltje van Stephanie. zo'n heerlijk winkeltje van vroeger. Zo schattig. Achter haar winkel heeft ze een kamer waar ze al haar spullen heeft staan. Wat hebben we een lol gehad met zijn drietjes. Samen dingen uitproberen. Online kijken wat nou echte modelposes zijn.

12197101_967712426623919_689099620_o.jpg12203998_967741793287649_1666127387_o.jp

Ik voelde me die ochtend geen moeder van, maat echt een vrouw. Een lekker dagje weg met mijn zus.  En dan hebben we ook nog mooie foto's :-) Ik ben trots op het resultaat. Een herinnering aan een hele leuke dag samen met mijn zus.

Hebben jullie ook van die dagen voor jezelf? Niet moeder van, maar echt even tijd voor jezelf? Ik vond dit heerlijk!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je