{{ message.message }}
{{ button.text }}

Misschien herkennen moeders dit….

Afbeelding blog 'Misschien herkennen moeders dit….' Achtergrond blur afbeelding
Mijn ochtend verliep heel normaal. De meiden hadden heerlijk samen op de kamer geslapen en ze werden rond 7.15uur wakker, waar ik natuurlijk heel tevreden mee kan zijn. Megan geeft aan dat ze nog lekker ff bij zus wil liggen en ik leg haar bij Suzannah in bed. Dat vind ze heerlijk zo ’s ochtends en dat doen we dan ook elke keer als het lukt ze bij elkaar te laten slapen. Na 10min begin ik met het aan kleden van Megan, ze moet immers naar de peuterspeelzaal en ik wil niet dat mijn man straks zo moet haasten. Hij brengt Megan altijd weg en ik haal haar weer op. Zo rond 7.45 zit Megan aan een broodje met Yoki naar Dora te kijken en ik zit met Suzannah op de bank een fles te geven. Heerlijk! Mijn man zet vast koffie en ik krijg een gevoel over me heen dat deze ochtend niet meer stuk kan……….. Hoe kon ik me vergissen! Vanaf het einde van het flesje ging het helemaal mis! Mijn man krijgt een telefoontje van zijn werk en hij moet direct weg. Dus ik moest me snel aankleden om Megan weg te kunnen brengen. Dus snel Suzannah in de box en wassen/aankleden! Om 8.10uur zit ik aardig in de plooi dus ik denk nu snel de meiden in de jassen hijsen en lopen maar. Het is ongeveer 10min lopen en ze moet er rond 8.30 zijn dus dat ga ik redelijk redden…. Megan: “Mama? Mama poept?!” uhhhh tja snel maar even een luier doen en ja hoor een behoorlijke volle luier en het was nog maar net goed gegaan. En nu raad je het vast al: Daar kwam Suzannah ook nog even met een volle luier! En alles wat daarbij kwam. Echt alles zat onder. De moeders onder ons zullen nu vast wel een beeld hebben van wat ik bedoel met alles zat onder ;-) Dus Suzannah zo goed en zo kwaad als het ging helemaal schoon gemaakt en schone kleren aan. Op dit moment maakte ik me helemaal geen drukte meer over op tijd zijn. Toen ik terug was heb ik eerst even een lekker bakje koffie genomen en bijgekomen van deze ochtend die rustig begon en uit monde in een race tegen de klok.....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je