{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn zoontje wordt lastig gevallen op school

Het is werkelijk niet te geloven, ik moet even van me af mopperen. Onze zoon heeft sinds een half jaar een nieuwe jongen in de klas. Hij had het niet naar zijn zin op zijn oude school, hij werd gepest. Heel zielig voor hem alleen nu komt hij het leven van zijn nieuwe klasgenoten zuur maken. De rest wordt nu lastig gevallen.

Afbeelding blog 'Mijn zoontje wordt lastig gevallen op school '
Het is werkelijk niet te geloven, ik moet even van me af mopperen. Onze zoon heeft sinds een half jaar een nieuwe jongen in de klas. Hij had het niet naar zijn zin op zijn oude school, hij werd gepest. Heel zielig voor hem alleen nu komt hij het leven van zijn nieuwe klasgenoten zuur maken. De rest wordt nu lastig gevallen. Al meerdere keren zijn er kinderen op woensdagmiddag bij ons komen spelen die tijdens hun broodje en glaasje melk aan het klagen waren over deze jongen. Duwen, spullen wegnemen, grof taalgebruik en intimideren. En het dan zo weten te draaien dat hij niet de schuld krijgt. Ik heb toen al tegen mijn zoon gezegd dat hij maar een beetje uit zijn buurt moet blijven als hij niet zo aardig is. Maar deze maand is mijn zoon het slachtoffer, spullen afpakken en bij de gevonden voorwerpen gooien. Met woorden als homo, n**ken en s*xen smijten en dan heb ik het over kinderen van 9 jaar. En nu moest mijn zoon hem 50 euro betalen anders kreeg hij problemen. Mijn zoon heeft hem gezegd dat hij normaal moet doen en toen kreeg hij briefjes waarop stond dat hij 50 euro moest betalen. Mijn zoon heeft dit gemeld bij de leerkracht maar er werd niet echt serieus op gereageerd. Toen mijn zoon thuis kwam en mij dit vertelde was ik er zo klaar mee dat ik hem de volgende raad mee heb gegeven (wat niet heel erg verantwoord was hoor). Als hij je nog 1 x lastig valt geeft je hem maar een paar trappen, en dan zul je wel straf krijgen maar dat maakt niks uit dan bel je mama maar en dan kom ik wel op school praten. Nou nu komt het mooiste, mijn zoon is naar school gegaan en de jongen kwam hem weer vervelen. Dus hij heeft hem alleen maar gezegd wat ik hem als raad mee had gegeven als een soort van dreigement. En nu moet IK op school komen, de juf wil met mij in gesprek. ZOU HET MISSCHIEN EEN IDEE ZIJN DE OUDERS VAN DIT VERKNIPTE MANNETJE OP GESPREK TE LATEN KOMEN!!!!!!! Het lijkt wel de omgekeerde wereld.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je