{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn wens voor jou!

Brief aan mijn dochter

Afbeelding blog 'Mijn wens voor jou! ' Achtergrond blur afbeelding

Lieve Mare, Ik hoop dat je vertrouwen hebt om jezelf te zijn en moedig om zonder spijt na te streven wat je wilt. Ik hoop dat je oprecht lacht en lacht, met of zonder reden. Ik hoop dat je blijft leren en blijft groeien als mens. Ik hoop dat je vooruit blijft kijken en ik hoop dat je innerlijke vrede bereikt en zal behouden, en ik hoop dat je van jezelf houdt voor alles wat je bent en en wat je aan het worden bent.” Mama houdt van jou Tot de maan en weer terug 💫

Wat wens jij voor je kindje?

Foto is gemaakt door een bijzonder creatief lief mens

@mari.foto.grafie ( Volg Tip )

Leg zoveel mogelijk vast lieve mensen, tijden met je geliefdes vliegen zo voorbij!


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je