{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn vriendin komt naar Nederland

Mijn vriendin komt een paar dagen naar Nederland

Afbeelding blog 'Mijn vriendin komt naar Nederland'

Mijn vriendin komt een paar dagen naar Nederland

Mijn vriendin Wanda woont al vijf jaar in het buitenland. Zij is Poolse en zij is mijn collega geweest bij mijn eerste werkgever. Nadat ik een nieuwe baan heb gevonden hebben wij veel contact gehouden en we zijn hele goede vriendinnen van elkaar geworden toen we met elkaar gingen werken. We kennen elkaar in januari tien jaar.

In 2008 kreeg haar man een baan aangeboden in het buitenland. Mijn vriendin en haar man zijn in april 2008 verhuisd naar Tsjechië want daar wonen zij nu. Zij gaan over een tijdje weer verhuizen naar Polen omdat ze daar een appartement hebben gekocht en zij willen daar graag gaan wonen. Ze wonen dan ook dicht in de buurt van familie en dat vinden zij prettig. We hebben met elkaar afgesproken om elkaar minstens een keer per jaar te zien. Gelukkig hebben wij dat sinds 2008 zeker gehaald. Soms hebben wij elkaar zelfs twee keer per jaar gezien. Het is altijd ontzettend leuk als we elkaar weer zien. Het voelt als vanouds en we hebben veel bij te kletsen. Ik mis haar nog steeds. Gelukkig bellen we elkaar elke week en zijn we goed op de hoogte van elkaars leven. Van de week heeft zij mij gebeld dat ze 11 december naar Nederland komt. Een geweldig cadeau voor mij. We hebben elkaar dan een jaar niet gezien. Ze kan dan meteen Charlotte bewonderen. Verder gaan we gezellig shoppen, uit eten en leuke dingen doen en vooral bijkletsen en genieten dat ze er is.

Ik kijk er erg naar uit!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je