Snap
  • Mama
  • dochter
  • vriend
  • Vreemdgaan
  • bedrogen

Mijn vriend ging vreemd

En de vrouw met wie hij vreemdging, raakte bewust zwanger.

Het is nu een paar jaar later en ik had niet gedacht hier nu zo luchtig over te kunnen praten. Want wat stond mijn leven finaal op zijn kop.

Een rare dag begon. Mijn vriend ging die dag af en aan weg van huis. Ik had afspraak na afspraak en kwam tussendoor steeds thuis met mijn dochtertje. Ik ha een raar gevoel, maar ik kon het niet plaatsen. Maar, ik voelde wel degelijk dat er iets goed mis was. Als ik mijn vriend vroeg wat er was, gaf hij aan niet fit te zijn. Maar ik wíst dat er iets anders aan de hand was, dat voelde ik gewoon.

Aan het einde van die rare dag, na talloze vragen, toen mijn dochtertje sliep, heb ik hem bijna gesmeekt om mij te vertellen wat er nou echt aan de hand was. Al huilend gaf ik aan dat ik het niet eerlijk vond dat ik voelde dat er meer aan de hand was dan hij toegaf en dat ik niet wist wat.

En toen gooide hij het eruit. Hij was vreemdgegaan, zei hij huilend. Het was al een aantal maanden bezig en gek genoeg schoot er bij mij meteen een naam omhoog. Die bleek ook nog eens te kloppen.

Mijn wereld stortte in. Ruim 10 jaar samen. Alles kapot. Er schoot van alles door me heen. Talloze vragen, verdriet, mijn toekomst, die van mijn dochter. Ik was boos, gebroken en wist niet waar ik het zoeken moest.

Ik belde een familielid en die is mij meteen komen halen. Eenmaal aangekomen, kwam de grootste klap. Degene met wie hij vreemdging, is (bewust) zwanger geraakt. In 1 avond tijd stond mijn wereld op zijn kop.

Alles leek op zijn plek te vallen: het vele telefoongebruik, het meer uitgaan, onbereikbaar zijn, nachtjes weg voor ‘werk’. Gek genoeg heb ik het al die tijd gevoeld. Maar hij kwam met zulke mooie verhalen die ik gewoon wilde geloven, al deed ik dit achteraf niet. Ik stak mijn kop in het zand. Om mijn gezin bijeen te houden. Ik wilde het zó graag laten werken. Maar daar zijn er 2 voor nodig.

Er volgde een heftige tijd vol verdriet en ongeloof. Ik heb hulp gezocht om dit allemaal te verwerken, en om mijn dochter te helpen om alles een plekje te kunnen geven.

Hij wilde mij terug, maar ik kon niet meer. Hoe moeilijk ook, ik moest ruim 10 jaar plots noodgedwongen afsluiten. Daar heeft mijn hoofd én hart even de tijd voor nodig gehad.

Maar het is me gelukt! En nu kan ik met trots zeggen dat ik sterker ben dan ooit. In een eigen huisje, met inmiddels een nieuw gezin. En wat ik bovenal heb geleerd? Dat ik áltijd op mijn intuïtie kan rekenen. Achteraf had mijn gevoel het al die tijd bij het juiste eind...

Liefs. 

2 weken geleden

Klinkt me bekend... Ik raakte ook alles kwijt... Ik kwam er perongeluk achter dat hij al 3 maanden seks bleek te hebben met een medewerker van hem... Op dat moment was ons dochtertje net 1 jaar, was ik 25 weken in verwachting van de meeste gecompliceerde tweeling zwangerschap en 5 dagen later zou ik opgenomen worden jn het ziekenhuis... Ik snapte er niks van, koophuis.. bewust weer zwanger... Maar ik werd heel ziek van de zwangerschap. Dat was dan ook zijn excuus. " Als jij niet zo ziek was geweest had ik niet vreemd hoeven te gaan, want ik had het zwaar"... Mijn wereld storte in... Ik wacht nog steeds elke dag op het moment dat de scheiding achter de rug is en mijn leven weer van mij is🤎 sterk dat je dit kan delen! Ik hoop dat over een paar jaar ook te kunnen doen✨

2 weken geleden

Heftig… Ik denk ook dat wij vrouwen onze intuïtie moeten volgen. Deze heeft mij in ieder geval nooit in de steek gelaten. Alleen als we echt eerlijk zijn willen we het niet altijd om dat het pijn doet of dat je er op dat moment niet klaar voor bent. Blij voor jou dat je zo sterk bent uiteindelijk🤗

4 jaar geleden

Ik was "de andere vrouw die bewust zwanger raakte" ik kwam er alleen te laat achter. Ik kreeg te horen dat ie van mij hield, hele verhalen over hoe zijn ex hem had bedonderd (zijn ex bleek dus gewoon al 3 jaar zijn vriendin) enz enz enz. Uiteindelijk kwam ik erachter toen hij ivm werk bij zijn ouders zou logeren (reistijd enz) ik dacht, verrassing, ik rij naar zijn ouders en dan kunnen we toch samen zijn......hij was dus niet bij zijn ouders. Meisje en ik uite contact en deden gesprekken met hem opnemen op de telefoon. Hij vertelde haar over mij als ex en andersom......alles wat hij zei was hetzelfde, alleen werd zij bij mij afgezeken en ik bij haar............

2 weken geleden

En hoe zat het met jouw intuïtie? Voelde je dat het niet klopte of geloofde je het 100%? Want in 3 jaar tijd moet de man wel meerdere steekjes hebben laten vallen toch?