{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn verrassingshuwelijk!

Mijn blog gaat over mijn verrassingshuwelijk op 3 juli 2015... Ik ben mijn man zo dankbaar dat hij dit allemaal heeft geregeld voor mij!

Afbeelding blog 'Mijn verrassingshuwelijk!' Achtergrond blur afbeelding

Hier mijn romantische blog over mijn verrassingshuwelijk.....want romantisch was het op en top!

Vrijdagochtend 3 juli werd ik blij wakker want: we waren 10 jaar samen!!!! Ik had een lekker ontbijtje in huis gehaald. De tafel was gedekt en de broodjes zaten in de oven. Snel even douchen voordat ik Ruben wakker maak, dacht ik want helaas moest ik alweer om 0830 de deur uit om te werken.

Ik zette de douche aan en Liv kwam naar mij toe; "Mama je hoeft nog niet te douchen want je hoeft vandaag niet te werken, papa heeft een verrassing voor jou!" Snel zette ik de douche uit en ik liep naar de slaapkamer.... "Ruben?? Wat is dit? Klopt het wel wat Liv zegt? "

"Ja lieverd, ik heb geregeld dat jij vandaag lekker vrij bent omdat wij vandaag 10 jaar samen zijn.... De meiden worden straks opgehaald door mijn moeder en wij gaan er samen een gezellig dagje van maken.. " zei Ruben.

WOW dacht ik! Zooo lief!

Mijn hele ontbijtje was er niets bij hihi.... Maar goed. Lekker ontbeten... Nadat mijn schoonmoeder de kids had opgehaald zijn wij de stad in gegaan. Ik kreeg mooie nieuwe schoenen van Ruben en daarna zijn we naar het terras gelopen om te lunchen. Het was bloedheet.....

We gingen lekker onder de parasol zitten op het waagplein.

Het was erg druk op het terras... Gezellig dus! We namen er een wijntje bij.

Ik had wel een beetje het gevoel alsof Ruben iets verborgen hield want hij was steeds om zich heen aan het kijken, en hij kreeg veel appjes.

En toen.............

Hij ging op zijn knieën en pakte mijn hand. "Ik moet je nog iets vragen schat, wil je met mij trouwen???" JA zei ik! Totaal in shock want ineens stonden er nog veel meer mensen om ons heen! Mijn moeder die op vakantie was?! Mijn zusjes, vriendinnen, fotografes (zijn ook vriendinnen van mij) .....

Ruben zei " En lieverd het leukste van alles is dat wij vandaag gaan trouwen!"

Ik was helemaal van de wereld... Ik droom dit dacht ik!

Toen mocht ik gelijk mee naar binnen. Daar stonden de kapster en de visagist. Boven was een hele kamer gereserveerd voor mij waar mijn droomjurk hing ( deze had ik al zoooooo lang op mijn telefoon staan voor als wij ooit zouden gaan trouwen) schoentjes (ook zo mooi en precies mijn maat!)

Lingerie, mijn boeket.... Wijn, water.... Werkelijk overal was aan gedacht!

We hadden anderhalf uur de tijd voordat ik helemaal klaar moest zijn voor de ceremonie.

Alle dames (vriendinnen, mams,zusjes ) waren bij mij en gingen in de zelfde ruimte omkleden en lekker tutten.. Zo gezellig was dat!

Na mijn haar en make up mocht ik dan eindelijk mijn droomjurk aan.... En wat zat hij mooi!

( nu achteraf valt alles op zijn plek want mijn schoonmoeder moest mijn maten een tijdje geleden weten ivm een project van haar vriendin die geen model had voor haar mode curcus ofzoiets)

Ondertussen was beneden de hele zaak volgelopen met gasten, nog meer familie en vrienden. En natuurlijk mijn kindjes en mijn lieve Ruben.

Ik liep de trap af en daar stond iedereen.... Ohhhhh wow wat gaaf! Ruben was ook zo mooi en mijn kindjes... Wow!

Buiten stond een bakfiets klaar (ook een wens van mij die ik ooit met mijn beste vriendin had gedeeld). En daar stonden nog meer mensen... Zelfs collega's en mijn bazin waren aanwezig!

Ik, en onze meiden mochten gaan zitten in de bak en Ruben fietste ons naar de trouwplek toe. Daar stond mijn vader die ook eerder van vakantie terug was gekomen!!! Jullie willen het niet geloven maar wij zijn getrouwd op het parkeerdek van de garage "de karperton"! (Daar hadden wij op 3 juli 2005 voor het eerst gezoend!)

Het was een heel gedoe volgens de trouwambtenaar om dat voor elkaar te krijgen want het is nog nooit eerder voorgekomen dat er mensen zijn getrouwd op het parkeerdek van een garage.

Ruben heeft het voor elkaar gekregen! De gemeente vond het zelfs een super gaaf idee!

Het uitzicht daar is echt prachtig !

Jeetje dit had ik ook nooit durven dromen.....

Mijn vader gaf mij weg.. Het nummer wat toen draaide was: " mooi van wudstik" . De ceremonie was prachtig.. Daarna moesten wij elkaar nogmaals het JA woord geven een verdieping lager omdat de ruimte waar mensen trouwen altijd een dak nodig heeft (althans in Alkmaar).

En toen waren wij man en vrouw!!!!!

De rest van de dag was ook super. Weer met de bakfiets (en alle gasten lopend of met de fiets erachteraan) naar de volgende locatie gereden. Er lag een grote sloep klaar waar wij 8 jaar gerijpte cava dronken waar dit jaar pas een kurk op is gegaan, taart aten lekker met z'n allen door Alkmaar gingen varen. Onderweg werd er een pauze ingelast voor de foto's.

Na het varen gingen we weer met de bakfiets naar de volgende en laatste locatie. Restaurant Zegels. Wel via een omweg langs allemaal terrasjes waar de mensen allemaal klapten en juichten dat wij voorbij kwamen fietsen, zo leuk! Liv zat naast mij en hielt mijn boeket vast.... Ze was een echte prinses! Dat zei ze ook steeds tegen mij. Om 1900 gingen wij aan tafel. Een 3 gangen diner en verschillende speeches, & cadeaus volgde.... Om 2100 gingen wij naar de feest ruimte ernaast en daar waren ondertussen nog meer gasten gearriveerd. De openingsdans was ook prachtig. Het nieuwe nummer van Guus Meeuwis-Jij bent de liefde had Ruben voor ons uitgezocht... Traantjes dus weer bij mij. We hebben nog allemaal gekleurde ballonnen de lucht in laten gaan met z'n allen ( dat was ook een wens van mij) , mijn beste vriendinnetjes hebben samen nog een mooie speech gegeven en daarna zijn we lekker tot 0030 losgegaan met z'n allen op de dansvloer. Het was wel heel erg warm deze dag dus er zaten/stonden ook veel gasten buiten. Na afloop kreeg iedereen een flesje spa blauw mee waar een kaartje aanhing met de tekst " Thank you for tonight, take this now and you will thank us tomorrow;)" en aan de achterkant van het kaartje zaten 2 aspirientjes.

Het was een prachtige sprookjesachtige bruiloft.... Ik heb er nog steeds geen woorden voor en ik moet nog steeds de hele tijd huilen als ik de foto's bekijk of eraan denk! Ruben heeft zoveel moois gedaan dat is met geen pen te beschrijven.. Hij is gewoon de aller aller leukste!

Om 0030 stond er een taxi klaar en die bracht ons naar het hotel waar wij elkaar 10 jaar geleden ontmoet hebben. We kregen gelijk een glas Ruinart in onze handen gedrukt. Wij sliepen wij in de bruidssuite "love under construction suite".

Fantastisch ook! Rond bed midden in de kamer met een groot hart erboven die ook nog eens in verschillende kleuren kon worden aangezet, rond bad midden in de kamer die wij gelijk hadden aangezet om daar ons glas Ruinart op te drinken, 2 wc's tegenover elkaar met allemaal liefdes teksten op de muur zodat je gezellig samen kon plassen en ondertussen allemaal liefdesteksten aan elkaar kon voorlezen ;)... Super-de-luxe....

De volgende dag vertrokken wij naar viva la France voor onze huwelijks/wijn trip. Ook de reis was ontzettend gaaf en culinair. De eerste stop was Parijs. Daar bleven wij 2 dagen. De eerste avond aten wij bij Il Vino. ( de beste sommelier van de wereld) Zoooo gaaf was dat! Bij iedere gang moesten we eerst de wijn blind proeven.

De volgende dag hebben wij een fiets gehuurd en zijn wij heel Parijs doorgecrost! We hebben alles gezien. Ook zijn we helemaal naar de top van de Eiffeltoren geweest! Smiddags hebben we geluncht in een ontzettend gaaf Italiaans tentje. Heel klein maar zoooooo goed! Savonds aten wij in een hele sjieke bistro eendenlever, charcuterie & cassolette.

De dag erna reden we naar de Sancerre. Daar hadden wij 2 afspraken om wijn te proeven.

Bij allebei de afspraken kregen wij achteraf een doos wij mee! (Gekregen van Team Loetje & de wijnleverancier Robin). Tussen de afspraken door hebben we op het terras een mega lekkere hamburger met eendenlever een eendenborst gegeten. Wat later op de dag hebben we gezwommen in de Loire.... Pfffff het was zo heet!!!

Ineens zagen we toen we Pouilly in reden opzoek naar een slaapplek een bordje "camping" staan. Ik dacht kom..... Laten we eens gek doen! We hebben mega luxe geslapen en gegeten de afgelopen dagen.... Laten we nu gaan kamperen haha.

En ja, mazzel! Er was een tent vrij. En lag alleen een luchtbed in. Geen dekens maar ja het was toch bloedheet buiten.

Savonds aten we op de camping en daarna hebben we voor de tent nog het spelletje 30 seconds gespeeld onder het genot van een stokbroodje Kruidenboter en een rummetje/cola.

Snachts heb ik geen oog dicht gedaan want het koelde snachts flink af en ik had het ijskoud zonder deken!

Ik was dus blij dat het 0630 smorgens was... Huppaaaaaaa douchen en klaar dacht ik.... Totdat ik verdorie ook nog eens onder een koude douche stond die niet warm was en die na elke 5 seconden automatisch uitging. Nou ja. Dan maar niet douche.

Ik ben neergeploft op een relax stoel aan het begin van de camping (daar kwam het zonnetje al lekker door) en daar heb ik nog even een half uurtje verder getukt.

Nadat Ruben wakker was en 'wel' warm gedoucht had zijn we weggereden. Broodjes bij de bakker gehaald en in het gras langs de Loire opgegeten. En toen gingen wij naar de Chablis. Ook daar hadden we een afspraak bij een wijnboer. Weer vanalles geproefd en ook daar kregen wij achteraf een doos wijn cadeau. ( deze heeft Ruben gekregen van zijn collega's uit Overveen).

Toen zijn we naar Auxerre gereden. Daar hebben we een rondje stad gedaan en weer heerlijk geluncht. Het was eigenlijk de bedoeling om daarna nog een wijnboer in de chablis te bezoeken maar wij hebben er toch voor gekozen om naar huis te rijden omdat we anders midden in de nacht zouden thuis komen. Het was een heerlijke trip!

Jammer dat het allemaal zo snel voorbij is gegaan maar ALLES was supppppppppppppppper

Ik ben zoooooo vreselijk gelukkig en kan alleen maar lachen ( en soms een beetje huilen van geluk)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je