{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn test met Plenty Easy Pull

Afbeelding blog 'Mijn test met Plenty Easy Pull' Achtergrond blur afbeelding

Hoi Iedereen,

Sinds een paar weekjes doe ik mee aan de ervaringstest van Plenty Easy Pull.

Dit is (zoals jullie op de foto kunnen zien) een keukenpapier dispenser, maar dan een heel handige.

Veel beter dan de ouderwetse keukenrol omdat je niet met je vingers aan de rest van de rol komt als je papier pakt, hij is makkelijk neer te zetten of op te hangen via bijgeleverd ophangsysteem (deze kan je op de muur plakken via een handige plakstrip), en gewoon een fijn dingetje.

Het papier is lekker stevig, neemt goed water op en je doet best lang met een rol (ook niet onbelangrijk he.. want ja, als je heel snel nieuw moet kopen is dat ook niet echt fijn)

Verder zijn de kids er ook weg van, want wat is er leuker dan spelen met papier..

Wel nog een kanttekening hoor, de dispenser is best groot, dus als je (zoals ik) een erg  kleine keuken hebt, is het best een groot ding.  Het was dus best eventjes zoeken naar de juiste plaats. (want een keukenrol kan je zo weer opbergen in je kastje, en dat doe je met dit ding toch echt niet zo snel).

Ik heb de Plenty Easy Pull echt al goed uitgeprobeerd en ben er best enthousiast over (hij doet het hier thuis vooral goed bij de kids, die vinden het erg leuk om hun handjes schoon te maken als ze aan het verven of knutselen zijn (of natuurlijk aan het bakken met mama in de keuken) en zelf gebruik ik hem voornamenlijk om het aanrecht schoon te maken.

De aanschaf is nu bij de blokker voordelig met een leuke kortingsbon, en de navul verpakkingen zijn ook goed te doen.

Als jullie ook leuke producten willen testen zou ik jullie aanraden om hier eens te kijken: http://www.trnd.com/nl/index.php

Je kunt je door een paar makkelijke vragen over jezelf en je gezin aanmelden, en je kiest zelf of je wel of niet wilt meedoen aan de tests. 

Echt heel leuk meiden!! Doe er je voordeel mee.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je