{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn steun en toeverlaat

Afbeelding blog 'Mijn steun en toeverlaat' Achtergrond blur afbeelding

Toen ik in januari 2018 zwanger bleek te zijn van mijn 2e kindje en ik er in mijn naaste omgeving niet zoveel over kwijt kon ging ik op zoek naar een forum met mede zwangeren.

Ik kwam terecht in een september 2019 groep bij de Ouders van Nu forum en al snel was ik lid van een Facebook groep wat daaruit was ontstaan.

Hoe heerlijk was het om alles te delen met mede zwangeren met alles wat ik meemaakte...van de 1e mislukte echo tot aan mijn ineens dikker wordende buik!!! We deelden met zn allen echt alles wat ons dwars zat en waar we onzeker over waren (ook al was het voor mij niet mijn 1e kindje, toch was er veel waar ik mee zat).

Na een paar maanden kwam er een Whats app groep wat eigenlijk in eerste instantie een Swap Moeder groepje was maar eigenlijk deelden we daar meer dan dat we allemaal hadden gedacht. 

Uiteindelijk was het september en de een na de andere moeder toonde trots hun mooie kindje maar ook vaak hun zware bevallingsverhalen en onzekerheden en werd ons groepje hechter!

Nu bijna 9 maanden later bestaat het groepje nog...sommige meiden gingen eruit om persoonlijke redenen en sommige kwamen erna ook weer terug. 

Maar sinds een tijdje is het geen app groep meer maar een echte vriendinnengroep...we delen elke dag alles waar we mee zitten en alles wat we meemaken. Ook al wonen we niet allemaal dicht bij elkaar...door deze appgroep voelt het elke dag weer als of ze in mijn woonkamer zitten te kletsen.


Dus bij deze DANK JULLIE WEL...

- Voor elk moment waarin ik mezelf kan        zijn.

- Dat ik alles met jullie kan bespreken.

- Dat Oma's raad vaak toch gewaardeerd      word ?

- Dat we alles kunnen delen zonder dat          er gelijk over geoordeeld wordt.

Dank jullie wel dat jullie er elke dag zijn:

Bianca, Doortje, Lonneke, Melanie, Milou, Savannah, Sharona & Suzanne......jullie zijn stuk voor stuk SuperMoms❤

En natuurlijk ook iedereen die samen met mij het afgelopen jaar lief en leed heeft gedeeld via de Facebook groep en in de app groep dank jullie wel voor alle leuke tijden die we samen hebben meegemaakt!


Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je