{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn stage bij Mamaplaats

Hoi! Ik ben Linda en ik ga jullie een dagje meenemen naar mijn stageplek bij Mamaplaats.

Afbeelding blog 'Mijn stage bij Mamaplaats'

Het is maandag 2 november en het is mijn 9e week van stage. Gaat snel! Elke dag start ik op met een kopje thee: even wakker worden :-). Dan werk ik de mail bij en ga ik aan de slag. 

Samen met Eline, Sophie en Marion gaan wij elke maandag even de taken door. Wie doet wat en hoe gaat het verder. Altijd een hele leuke en leerzame teammeeting ;-)

Rond 12.30 gaan wij lunchen! Een heerlijke tosti besmeerd met boter is mijn favoriete eten op dit moment. Mmm! Fun fact: er wel 2 avocado's per dag doorheen hier op kantoor. 

In de middag ga ik vaak even de deur uit om pakketjes te posten en boodschapjes te doen. Dan loop ik lekker langs de singel en het prachtige parkje. Heel mooi met dit herfstige weer!

foto.jpg

Links: verjaardag! Rechts: een goede Vrijdag middag borrel ;-)

Als ik weer terug ben op kantoor, werk ik de laatste taakjes af en ga ik zo zoetjes aan naar huis. 

Mijn stage bij Mamamplaats is heel gezellig en ontzettend leerzaam! Ik ben enorm blij met deze stageplek (en wil stiekem eigenlijk niet weg!)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je