Snap
  • Mama

-mijn respect voor mamaplaats!

Dank mamaplaats, voor de prettige plaats om mijn gedachtes en verhalen van me af te schrijven.

Even een blog tussendoor, even iets heel anders. Maar ik wil het toch even kwijt. Mocht dat me volgers kosten, so be it.

Lieve dames, ik wil even mijn hart luchten. Ik blog hier nu bijna 3 jaar. Niet alleen onder mijn account als Nikki maar ook onder mijn eigen account. Ik heb hier persoonlijk ontzettend veel steun en positieve bijdrages gehad van andere mama's. Maar ook van de dames van mamaplaats zelf. Ze zijn meelevend en helpen je opweg. Denken met je mee en steunen je.

Ik vind het dan ook schandalig wat voor reacties ik van sommige mama's lees en hoe mamaplaats door het slijk gehaald word omdat ze wat fout gedaan hebben. (Niet vergeten he dames, het zijn ook gewoon mensen, net als jij en ik!)

Daarnaast alle respect voor de gedupeerde moeder. Ik kan me voorstellen dat het heel vervelend is als er een verkeerde blog bij je naam geplaatst word. Maar volgens mij doet mamaplaats ontzettend zijn best om dit recht te zetten. En is het dus meer dan duidelijk dat het niet bij jou hoort. Ik snap dan ook de hele commotie van alle mensen daaromheen niet.

Even serieus, alle respect voor iemand of een bedrijf kwijt zijn omdat ze een fout hebben gemaakt. Dan zou ik toch wel eens een kijkje bij jullie thuis willen hebben om te zien hoe perfect jullie dan zijn. Perfectie bestaat namelijk in mijn ogen niet. Iedereen maakt fouten maar iedereen verdiend ook de mogelijkheid om dit recht te zetten.

Bij deze; mijn respect voor mamaplaats!

Liefsx Nikki

6 jaar geleden

En zo is dat!

6 jaar geleden

Wauw! Wat een onwijs lieve blog! Thanks Nikki! Liefs redactie Mamaplaats

6 jaar geleden

Sorry dat ging mis: top Nikki, je hebt helemaal gelijk

6 jaar geleden

????