{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn ontwerpen kan beginnen! Kijk er naar uit! :)

Ik dacht er lang over na, maar na 2 jaar werd het toch echt eens tijd om een degelijkere aan te schaffen!

Afbeelding blog 'Mijn ontwerpen kan beginnen! Kijk er naar uit! :)' Achtergrond blur afbeelding

Na lang wikken en wegen, de vrouw die me naailes geeft om hulp te vragen, besloot ik het toch te doen. Nadat mijn oudere machine het steeds meer aan het begeven was, ging ik voor een nieuwe zoeken. Ze moest degelijk zijn, maar niet overdreven veel geld kosten natuurlijk!

En toen had ik mijn keuze gemaakt en ben snel naar de winkel gereden, zodat ik niet weer zou gaan nadenken over wel of niet en of een ander merk niet beter zou zijn. Gelukkig was ik dan ook dat hij eindelijk in mijn auto stond! Dochterlief was al even enthousiast als mij.

Thuis aangekomen heb ik haar wat in een hoekje gezet (niet dochterlief natuurlijk hè), ik durfde op de een of andere manier toch niet te beginnen. Door een stroomstoring in de winkel, was een uitleg geen mogelijkheid geweest. Na een paar dagen lagen er 2 op bed en manlief was gaan werken. Ik besloot de gok te wagen... Ik begreep mezelf niet, waarom had ik hiermee gewacht!?

En wat was een beter moment om deze goed te gebruiken? Juist ja, een leuk carnavalspakje voor mijn kindjes! Mijn oudste had het steeds vaker over een zeemeermin, ze speelde dat in haar fantasie ook wel eens na. Ze wilde wel een lopende zijn, want ze wilde niet het water in (een waarbij haar voeten gewoon vrij zaten dus..). Ik bestelde de stof, wat bijna mis ging, maar op tijd binnen was. Mijn creatie is op de foto te zien. Het is nog niet geweldig, maar ik begin eindelijk projectjes vanzelf te doen en daarbij vraag ik geen hulp. Als is de regelrechte verbinding via de app-lijn met mijn juf van de naailes erg handig in gefrustreerde tijden! Maar nu ben ik los, er gaat flink wat gemaakt worden de komende tijd! Nu eerst mijn volgende stoffen bestellen voor het nieuwe project; een "tupis-tent" volgens mijn dochter! 

Pas heeft ze me geholpen, heel lief momentje was dat samen! Ze kreeg het in haar hoofd om een tafelkleedje te willen voor haar tafeltje. Dat is recht toe, recht aan, dus daar ging ik meteen voor zitten. En ze ging me helpen en dat deed ze enorm goed! :) Mijn oude wordt misschien toch nog een 2e handsje over een paar jaartjes! ;)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je