{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn nieuwe verslaving komt precies op het goede moment

Gelukkig heb ik nu meer tijd voor Videoland, anders had ik een probleem gehad...

Afbeelding blog 'Mijn nieuwe verslaving komt precies op het goede moment'

Zwanger van mijn tweede kindje, heerlijk! Nu de bevalling voor de deur staat en ik met zwangerschapsverlof ben, heb ik meer vrije tijd. En dat is maar goed ook, want door mijn nieuwe verslaving zou ik absoluut geen tijd meer hebben om andere dingen te doen! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je