{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn nieuwe gastkindjes

Ojee al weer bijna februari en ik heb me verzuimt om te bloggen. Maar hier mijn blogje over de nieuwe oppas kindjes

Afbeelding blog 'Mijn nieuwe gastkindjes '

Ik ben sinds 1 januari volop aan het werk ik heb er 2 nieuwe oppas kindjes bij (yay). Een van 14md en zijn broer is 4. Het is wel een kind die duidelijkheid nodig heeft en soms even afgeremt moet worden. En dit gaat gelukkig goed. Het is soms lastig. Maar door hem of even aan tafel te zetten met een kleutplaat, knutsel werkje of iets gaat het prima. Ook afspraken maken werkt bij hem goed. Vooral het voorbereiden op hoe laat papa of mama komt en wat hij dan moet doen. Of voor het vertrek naar school.

De jongste is een echte knuffel beer, vrolijk en kletst graag met Ilse op hun manier. Heerlijk om te zien. 

x%20&i_1454072715.jpg

Het is wel een drukte die even wennen is maar wel erg leuk. Ilse geniet ook van de nieuwe kindjes met de jongste hebben ze hele brabbel gesprekken en de oudste helpt mij met de "baby's" zoals hij het noemt. Dat ik elke keer vertel dat het eigenlijk bijna peuters zijn gaat er bij hem niet in.  

y&x_1454072746.jpg

De oudste is 4 jaar en gaat dus naar school. Ik ben dus afgelopen dinsdag voor het eerst met 4! Kids hem weg gaan brengen. Dus 2 van 1jaar(blaaflg Ilse (1) blaag nr 2), 1 van 2 jaar ( blaag nr 3) en 1 van 4 jaar (blaag nr 4). 

Ilse loopt ondertussen (yay) sinds kerst papa was er bij dus extra leuk. Ze stapt er aardig op los nu, en vooral weg van mama. De oppas boy van 1 loopt nog niet dus die moet ik tillen. Blaag nr 3 loopt praat en blijft goed bij me. En blaag nr 4 vind alles erg leuk vooral als hij mag helpen. Maar nu dus met 4 kinderen 1 weg brengen is wel een opgaven dus. Thank god voor een fietskar en een ebike :). Fietskar achter men fiets, stoeltje voor en een stoeltje achter. Blaag 2 en blaag 3 in de fietskar, Ilse voorop en blaag 4 mag helpen Met de poort open en dicht te doen en mag dan achterop. 

Succes veilig bij school aangekomen alle kids uitladen. Blaag 3 &4 netjes hand in hand. Blaag 1&2 op de arm, Ilse was er weer is vandoor gegaan :(. En was het duidelijk er niet mee eens dat ze dat niet mocht.  Dus dan maar alle bij tillen. Nu zijn ze beide niet zo ligt. Blaag nr 2 is een lekker vors beertje en Ilse is slank maar weegt ook wel wat. Dus spierballen kweken haha. Ik ben wel erg blij dat dit maar 1/2x in de maand voor gaat komen. Want de ene gaat die kant op en de andere de andere kant... Pfff. Maar goed blaag 3& 4 hielden steeds handjes vast dus die waren altijd bij elkaar haha. 

J&I_1454072768.jpg

Het is wennen de nieuwe kindjes, niet alleen voor mij ook voor Ilse maar die schijnt het prima te vinden. De oudste blaag verteld ook al dat hij het hier erg leuk vind tegen zijn ouders. Die vinden het een verademing dat hij het super leuk vind en met plezier naar mij toe gaat. En hier ben ik blij om. 

Ik schrijf de volgende x over de muziek Les van Ilse die alweer over de helft is maar wel erg leuk :) 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je