{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn moederdag van 2016

Voor mij was dit mijn tweede moederdag. Hier lees je hoe deze dag is verlopen!

Afbeelding blog 'Mijn moederdag van 2016'

Zondag 8 mei 2016, voor mij was dit mijn tweede moederdag. Vorig jaar had ik heerlijk kunnen uitslapen en kreeg ik een ontbijtje op bed. Deze dag begon iets anders. Lees: Dit was wel mijn eigen voorstel. 

Even een dag terug naar zaterdag. Mijn man en schoonmoeder hebben heel hard gewerkt in de tuin om deze weer een beetje toonbaar te maken. Ikzelf heb echt een hekel aan tuinieren. Ik ben er ook gewoon niet goed in. Ik heb een keer geholpen met onkruid weghalen en plantjes te planten. Ik werd echt bloedchagrijnig, was voor mij niet fijn en al helemaal niet voor mijn omgeving. De plantjes die ik geplant had deden het ook voor geen meter dus blijkbaar heb ik hier geen talent voor. Toen dacht ik eenmaal "goh laat ik ook eens mijn man verassen en alvast het gras maaien"..... Nou verrast was hij, maar nou niet in positieve zin. Tegen de banen in gemaaid en dus was er van het gras niet heel veel soeps meer over.... 

Je snapt dat het harde werken in de tuin wat mij bespaard is gebleven door mijn man en schoonmoeder met daarbij een prachtig eindresultaat voor mij al een moederdagcadeau op zich was ! 

Ik vond dan ook dat mijn man de dag later ook wel een uitslaapdag had verdiend ! Hij zei nog dat dit niet kon aangezien het moederdag was! Dit alleen vond ik al lief genoeg en ik zei ook we kijken morgen wel wie het eerste wakker is, ik vind het niet erg om eruit te gaan.

Terug naar de zondag. Het is 6.30 en meneer dient zich aan. Het is en wonder op zich dat ik als eerste wakker wordt, want ik slaap altijd erg diep en het kan soms lang duren voordat ik wakker word. Voor mijn man het teken dat hij nu erg diep lag te slapen en logisch na al dat harde werk !

Met mijn zoontje ben ik het ochtendprogramma begonnen. Bekertje melk, boterham en lekker spelen. Af en toe heerlijk ondeugend zijn grenzen aan het verleggen, maar dat maakt hij altijd weer goed met een kus. 

Mooiste moment was dat hij een stickertje van iets had gehaald er even mee aan het spelen was en vervolgens zegt : "bah". Twee tellen later loopt hij ermee naar de prullenbak om het weg te gooien. Zo schattig ! En ik was zo ontzettend trots dat hij dat al zo begrijpt. 

Om 9.30 was meneer wel weer moe van al het spelen en ging hij lekker slapen. Mama vond ook wel dat ze nog wat slaap had verdiend en is ook lekker terug in bed gekropen. 

Om 11.30 werd meneer wakker en kwamen mijn man en hij mij op bed verwennen met mijn cadeautjes! Mijn zoontje kwam trots elk cadeautje aan mij geven. Ook weer zo ontzettend schattig om te zien. Het uitpakken van de cadeautjes heeft hij nu ook goed in de gaten dus daar kwam hij me graag bij helpen hihi. 

Ik heb een tekening (de eerste tekening dus dat wordt goed bewaren haha!) en chocolaatjes van mijn zoontje gehad en van mijn man een kookboekje voor desserts met 2 leuke dessertschaaltjes. Super verwend dus!  

We zijn in de middag naar de verjaardag van ons nichtje (3) gegaan. Daar hebben mijn zoontje en mijn nichtje lekker samen kunnen spelen in het zwembadje. Heerlijk vonden ze het!

Eenmaal thuis hebben we de BBQ aangezet en heerlijk gegeten in de buitenlucht. Mijn zoontje vindt de buitenlucht ook heerlijk en nu hij het lopen heeft ontdekt wil hij ook niets anders meer ! Ik heb dan ook meerdere rondjes om het blok hier moeten lopen met hem. En mooier kan je moederdag dan toch niet zijn als je tijdens het wandelen een brede glimlach naar je omhoog ziet kijken die zegt "gezellig he". *smelt* 

Een en al geluksmoment ! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je