{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn mening over Sabia haar zwangerschap.

Ik vind Sabia een topwijf. Een ontzettend sterke vrouw. Maar na alle knallende krantenkoppen, wil ik mijzelf even in deze discussie mengen.

Afbeelding blog 'Mijn mening over Sabia haar zwangerschap.'

Helaas, is Sabia haar baby van 6 maanden in haar buik verloren. Dit is natuurlijk vreselijk en wens je niemand toe. Dit hele gebeuren rondom Sabia haar zwangerschap, heeft twee kanten: Ze spreekt de waarheid of Ze liegt erover. Ik wil over beide punten heel graag mijn mening delen.

Ze spreekt de waarheid

Dan wil ik haar niets liever dan knuffelen, troosten en steunen. Een kindje verliezen is het ergste wat er bestaat. Niet alleen daarom, maar al die twijfels aan haar zwangerschap. Dat moet zo pijnlijk geweest zijn om allemaal te lezen. Dat wens je niemand toe. Als je zwanger bent, moet je ervan kunnen genieten en dat heeft zij nooit gekund. Iedereen twijfelde eraan. Zelf haar ‘schoonfamilie’ zei dat het nep was en dat ze niet in verwachting was. Als jij dan toch zwanger bent en niemand gelooft je: dan voel je je ontzettend alleen. In een interview zei ze ook eens: “Door de stress ben ik zo veel afgevallen. Daarom heb ik nog niet echt een babybuik.” Dit klinkt heel logisch en zal mij totaal niks verbazen. Ik hoop voor Sabia dat zij de waarheid spreekt en dan hoop ik ook dat zij dit verdriet op een rustige manier verwerken. Dan steun ik haar mentaal, heel graag.

Ze liegt erover

Ten eerste: ik kan mij niet inbeelden waarom je over zoiets zou liegen. Misschien was Sabia eenzaam en hoopte zij dat ze op deze manier eventueel Rafael naast haar zijde kon houden. Sabia werd wel een aantal keren gespot bij de gynaecoloog. Als zij hier daadwerkelijk over gelogen heeft, dan heeft ze er wel enorm veel energie ingestoken. Zij zal dan, in mijn mening, hulp moeten zoeken. Als jij je verraden, alleen of verlaten voelt: dan kan je gekke dingen gaan doen. En dat kan soms zo ver gaan. Toen bij Shownieuws vandaag gemeld werd door een anonieme bron dat hij/zij een keer langs kwam bij Sabia en diegene de nepbuik heeft gezien, vond ik dit vreselijk. Ten eerste: als het wél waar is, ben jij al je vertrouwen kwijt. Ten tweede: hoe kun je iemand zoiets aan doen? Misschien liegt ze wel, oké, maar zorg dan dat ze er met jou over kan praten. Zorg dat ze hulp krijgt.

Ik hoop echt met heel mijn hart dat zij de waarheid spreekt. Niet omdat zij dan echt een kindje verloren is, maar dat zij zelf weet: “ik spreek de waarheid.” Ik wens Sabia dan onwijs veel sterkte toe deze periode. Dikke knuffels voor haar.

foto van sabia's instagram

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je