Snap
  • Mama
  • Relatie

mijn mening over de echte man.

laatst las ik hier een blog, over wat de schrijfster zag als een echte man..hierbij deel ik mijn mening met jullie.

een echte man..

volgens de blogster werd het tijd dat de echte man terug kwam. de behaarde soort wel te verstaan, die onder geen beding in een roze zwembroek rondloopt. het heeft me aan het denken gezet. want wanneer ben je nou eigelijk een 'echte man'?

een echte man..

iedereen heeft natuurlijk zijn of haar idee van een echte man. desalniettemin irriteerde mij het behoorlijk dat er uiterlijke kenmerken genoemd werden, waarvan ik denk dat dat voor ieder persoonlijk is.

in mijn optiek, is een echte man, een man die zijn verantwoordelijkheid neemt voor zijn kinderen. die met zijn kinderen stoeit, speelt, maar ze ook kunnen corrigeren, en samen lachen en huilen. 

die af en toe, ook de tafel even afruimd, die geniet van het leven.

de man waar je continu opnieuw verliefd op kunt worden. de man, die ook zijn eigen gevoel weet te waarderen en op zijn tijd kan en durft te uiten.

nogmaals in de blog waarover ik me zo druk kan maken, worden dingen beschreven dat een echte man zijn kinderen niet draagt, een baard heeft, niks roze aan heeft en vooral zijn borsthaar niet scheert.

mannen van de wereld: doe waar JULLIE je goed bij voelen, draag jullie kids, scheer je wel of niet, geniet van het leven en van jullie gezin. als jullie de behoefte voelen om dit in een roze zwembroek te doen: SUPERTOF! 

hulde hulde aan de ECHTE mannen! 

7 jaar geleden

Helemaal met je eens! Ik ben blij met mijn 'nep' man die er altijd voor mij en onze kinderen is. Hij doet veel in het huishouden, misschien niet altijd zoals ik het zelf zou doen, maar de intentie is er. Hij heeft (gelukkig) geen baard en borsthaar heeft ie ook niet. Ik denk wel eens dat vrouwen die dit soort dingen belangrijk vinden en het niet mannelijk vinden als ze helpen in het huishouden gewoon zelf een man hebben die dat niet doet.