{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn man heeft geen vrienden

En ik vind het best triest..

Afbeelding blog 'Mijn man heeft geen vrienden'

Mijn man heeft geen enkele vriend, hooguit zijn broer die hij paar keer max ziet per jaar en een oud collega die hij soms spreekt of soms de buurman, maar daar blijft het bij.
Hij heeft niemand waar hij echt zijn ei goed bij kwijt kan, altijd iets mee kan gaan doen of bedenk het maar...
Hij is sowieso niet erg sociaal en het liefst doet hij het rustig aan elk weekend, ik vind het niet zo erg.

Sterker nog ergens vind ik het ook fijn dat ik niet een man heb die elk weekend wilt stappen of dronken word etc. dat lijkt me verschrikkelijk.
Vroeger op de middelbare had hij 2/3 jongens waar hij goed mee overweg kon, helaas waren ze tegen onze relatie en is er sindsdien niets meer van gekomen.
Ik heb zelfs ooit tevergeefs via Facebook zijn oude beste vriend opgezocht omdat hij zelf geen Facebook gebruikt, en hij accepteerde mij toen hij wist dat ik contact zocht namens mijn man.
Ok leuk, zou je zeggen....In het geheim had ik een afspraak gemaakt dat hij een zaterdag zou komen hier, als verassing voor mijn man en elkaar na jaren weer eens zien, hoe leuk!
Achteraf gezien ben ik blij dat ik hem dit nooit verteld heb...Hij kwam nooit opdagen en ik heb nooit meer iets van hem gehoord, omdat ik boos was op zo'n kleutergedrag heb ik hem er dan ook weer haarfijn er vanaf gegooid.

Hij laat mij nooit blijken dat het hem stoort, of dat hij het mist, maar ik weet wel beter...
Vooral omdat hij laatst, we waren aan het praten over onze trouwdag-vrijgezellenfeest etc...Toen hij sneu zei: "Jij had tenminste een vrijgezellenfeest..."
Het zou hem goed doen denk ik echt iemand te hebben, maar hij is niet iemand die het initiatief neemt of wuifelt het allemaal weer weg, tja wat doe je dan?

Het is verder een schat van een man en iedereen houd van hem, omdat hij nooit iemand kwaad zou doen, dat merk je met zijn baan bijv ook, hij ligt bij iedereen goed.
Zo jammer dat zijn eigen broer ook nooit contact onderhoud, vooral sinds de komst van onze 2e is hij hier vrijwel nooit meer te bekennen, terwijl hij voorheen vaak kwam logeren en noem het op...Je voelt je haast, schuldig?, dat je kinderen hebt mogen krijgen...
Heel vermoeiend allemaal....

Moest het even van mij afschrijven, ik ken verder niemand om mij heen die in dezelfde situatie zit, en als ik er al met vriendinnen over praat word het gauw AHHHH, OHHHH waar ik geen zin in heb...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #eenzaam, #Man

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je