{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn mama... bedankt voor alles!

Vanmorgen werd het mij nogmaals duidelijk dat mijn eigen moeder altijd voor mij klaar staat. En daarom deze blog voor haar... mijn mama

Afbeelding blog 'Mijn mama... bedankt voor alles!' Achtergrond blur afbeelding

Toen ik moeder werd, merkte ik pas wat mijn moeder allemaal voor mij heeft gedaan. Mijn moeder en ik lagen niet altijd op één lijn en we hebben het elkaar soms echt moeilijk gemaakt, maar we hielden wel van elkaar. Kwam je aan mij, dan kwam je aan haar en dat gelden ook andersom. 

Op maandag is altijd papadag, maar helaas is mijn man ziek en voelde hij zich zo beroerd dat ik iets anders moest gaan zoeken voor mijn ventje.... of thuis moest blijven. Om 7 uur ´s ochtends heb ik mijn moeder opgebeld of hij bij haar terecht kon. En stiekem wist ik het antwoord al. Mijn ventje kan altijd terecht bij mijn moeder. Dit doet ze voor mijn zus en ook voor mij. We kunnen haar altijd bellen. En toen, nadat ik mijn ventje bij haar had gebracht, bedacht ik mij... ik ga een blog over haar schrijven Een blog om haar te bedanken!

Bedankt lieve mama

 • voor de manier waarop je ons hebt opgevoed
 • dat je ons naar alle hobby's bracht
 • dat je altijd naar al onze uitvoeringen kwam kijken
 • dat je altijd voor ons klaar staat
 • dat je elke week op ons ventje wilt passen
 • dat je ook tussendoor op wilt passen
 • dat je van aanpakken weet
 • dat je ook wilde oppassen tijdens de verbouwing
 • dat je hielp met schoonmaken toen ons huis door de verbouwing één stoffige bende was
 • voor je luisterend oor
 • voor je adviezen
 • de momenten dat je voor mij wilt rijden
 • dat ik jouw auto mag lenen wanneer de mijne kapot is
 • voor alle leuke weekendjes weg met de familie
 • voor alles!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je